ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑπορούν στο Δήμο Μεσολογγίου με την αποψίλωση της Τεχνικής Υπηρεσίας και το αίτημα για μηχανικούς

Απορούν στο Δήμο Μεσολογγίου με την αποψίλωση της Τεχνικής Υπηρεσίας και το αίτημα για μηχανικούς

Απορούν στο Δήμο Μεσολογγίου με την αποψίλωση της Τεχνικής Υπηρεσίας και το αίτημα για μηχανικούς

Απορούν στο Δήμο Μεσολογγίου με την αποψίλωση της Τεχνικής Υπηρεσίας και το αίτημα για μηχανικούς

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Μεσολογγίου επικρίνει το αίτημα της Δημοτικής Αρχής προς την Κυβέρνηση προκειμένου να λάβει έκτακτη χρηματοδότηση για να προσλάβει μηχανικούς και να προετοιμαστεί ο Δήμος σε επίπεδο μελετών για την αξιοποίηση των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Το Σωματείο επισημαίνει ότι «από την τεχνική υπηρεσία απομακρύνθηκαν με «διάφορους» τρόπους και με ευθύνη αποκλειστικά της σημερινής διοίκησης του δήμου, τέσσερις πολύπειροι συνάδελφοι».

Μάλιστα το Σωματείο κάνει λόγο για λυσσαλέα προσπάθεια της διοίκησης, για αποψίλωση και αποδόμηση της πολύπαθης τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου εκτιμώντας ότι στο πίσω μέρος του μυαλού της Δημοτικής Αρχής είναι η ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δήμου.

Το παράλογο σύμφωνα με το Σωματείο είναι ότι «από την τεχνική υπηρεσία απομακρύνθηκαν με «διάφορους» τρόπους και με ευθύνη αποκλειστικά της σημερινής αιρετής διοίκησης του δήμου, παρά τις όποιες αντιδράσεις και τις αποφάσεις δικαίωσης, τουλάχιστον τέσσερις (4) πολύπειροι συνάδελφοι».

«Σύμφωνα με την άποψη και πρόταση του Δημάρχου προς το Υπουργείο, πρέπει ο Δήμος, να προσλάβει για να επανδρωθεί ορθά και να λειτουργήσει σωστά, η τεχνική υπηρεσία (που αυτός αποψίλωσε), τρείς (3) νέους ειδικούς συνεργάτες (σύμφωνα με το ειδικό μισθολόγιο τους τόσοι αναλογούν σε ετήσιο κόστος τουλάχιστον 50.000).

Παράνοια! … Κάτι άλλο;» σχολιάζει το Σωματείο Εργαζομένων.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η απάντηση Κωστίκογλου στην «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» – «Επιδιώκετε την εσωστρέφεια και τον διχασμό»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr