ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΑπόψε στις 10 το ντιμπέιτ των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ

Απόψε στις 10 το ντιμπέιτ των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ

Απόψε στις 10 το ντιμπέιτ των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ

Απόψε στις 10 το βράδυ θα γίνει το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Στο ντιμπέιτ θα συμμετέχουν οι 5 από τους 6 υποψηφίους, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Χρηστίδης.

Το ντιμπέιτ θα συντονίσουν τρεις και όχι ένας δημοσιογράφος και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κουβαράς, ο Τάσος Παππάς και ο Παύλος Τσίμας.

Η καινοτομία αυτή, σε σχέση με τα ντιμπέιτ που έχουμε δει στο παρελθόν, θα βοηθήσει στο να τεθούν περισσότερες ερωτήσεις σε καθέναν από τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Επιπλέον και οι τρεις δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα -δύο φορές στη διάρκεια του debate- να παρέμβουν στη ροή της διαδικασίας διατυπώνοντας διευκρινιστική ερώτηση, όποτε εκείνοι το επιλέξουν.

Στο αποψινό ντιμπέιτ, θα μπορούν επίσης οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μετά το τέλος κάθε θεματικής ενότητας, αν το επιθυμούν να σχολιάζουν επί 45’’ τις απαντήσεις των συνυποψηφίων τους, που έχουν προηγηθεί.

Επίσης στο αποψινό ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, θα υπάρχει και απευθείας διάλογος μεταξύ τους, καθώς, αφού ολοκληρωθούν οι πέντε θεματικές ενότητες, κάθε υποψήφιος θα μπορεί να θέσει, για ένα λεπτό, μία ερώτηση σε όποιον συνυποψήφιό του επιθυμεί και εκείνος να απαντήσει σε ενάμισι λεπτό.

iefimerida.gr

Αγρίνιο: Διανομή σε τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr