ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑποπομπή Χ.Α. από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Αποπομπή Χ.Α. από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Αποπομπή Χ.Α. από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας καταδικάζει απερίφραστα τις δολοφονικές επιθέσεις της “νεολαίας Χρυσής Αυγής” και άλλων φασιστικών ομάδων ενάντια σε μαθητές του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και φοιτητές. Ένας χώρος που θα έπρεπε να είναι γνώσης, μάθησης και προόδου μετατράπηκε σε ορμητήριο της εγκληματικής δράσης ναζιστών – βαρβάρων.

Έναν χρόνο μετά την καταδίκη των εγκληματιών της ναζιστικής και γι’ αυτό εγκληματικής Χρυσής Αυγής, αποδεικνύεται ότι δεν τελειώσαμε με το αυγό του φιδιού. Τα τάγματα εφόδου εθνικιστικών, ακροδεξιών, φασιστικών δυνάμεων σηκώνουν κεφάλι, τρομοκρατούν, επιτίθενται, τραυματίζουν. Οποιαδήποτε ανοχή από οποιονδήποτε (κρατικούς μηχανισμούς, πολιτικούς σχηματισμούς κ.λπ.) έχει καίρια ευθύνη, οδηγεί σε νέα θύματα.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συμπαραστεκόμενο στους μαθητές και τον αγώνα τους για σχολεία ανοιχτά, με μέτρα προστασίας και παιδεία χωρίς εμπόδια και φραγμούς, καλεί τους νέους, τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς, συνολικά τον λαό να απομονώσει όσους γεννούν Μιχαλολιάκους, Κασιδιάρηδες, Λαγούς, Ρουπακιάδες και λοιπούς ναζιστές – εγκληματίες. Να μη δείξει καμιά απολύτως ανοχή στην εγκληματική ιδεολογία και δράση των ναζιστών, όποιο προκάλυμμα κι αν χρησιμοποιούν αυτοί

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας παίρνει πολιτική απόφαση αποπομπής από το όργανο του σημερινού συμβούλου και κάθε αναπληρωματικού μέλους του συνδυασμού «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ», που υποστηρίχτηκε από τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.»

Τα «ΤΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΙΑ 2017» ξεκινούν τις χορευτικές δραστηριότητες

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr