ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑποπαρασίτωση και… “αφουμιγκέισον” στο ίδιο κόμμα!

Αποπαρασίτωση και… “αφουμιγκέισον” στο ίδιο κόμμα!

Αποπαρασίτωση και… “αφουμιγκέισον” στο ίδιο κόμμα!

Δεν ξέρουμε αν έρχεται “η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών” στο συνέδριο που θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, πάντως κάποιες εκφράσεις που κυκλοφορούν στην πιάτσα δεν προμηνύουν τίποτε καλό. 

Το ξεκίνησε ο μουτζαχεντίν/ στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ένας άνθρωπος που όχι απλά είναι στρατευμένος αλλά νομίζει κι ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε “μέσα σε μια ώρα” όπως έχει γράψει σε έναν στίχο του!

Έγραψε ο καλλιτέχνης λοιπόν για… αποπαρασίτωση (!) μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, κουβέντα που αν την έλεγε ένας Κασιδιάρης σίγουρα θα παρέπεμπε στα χρόνια πριν τον Χίτλερ.

Τον στιχουργό τον… περίλαβαν στα δίκτυα οι σύντροφοί του και τον είπαν μέχρι και ναζί, πράγμα που πολύ τον πείραξε.

Απάντησε ότι ναζί δεν τον έχουν πει ούτε οι νεοδημοκράτες, αποδεικνύοντας τον ψυχεδελικό κόσμο στον οποίο ζουν όλοι οι θαμώνες των κοινωνικών δικτύων.

Όμως ένας εξωγενής παράγοντας από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια ανάλογη δήλωση. Ο Πάνος ο Καμμένος εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο διασκεδάζοντας όσα γίνονται παρέα με τον ναύαρχο Αποστολάκη και κάνοντας λόγο για…”αφουμιγκέισον”(σ.σ. μάλλον λάθος απόδοση του fumigation!) μια τεχνική ξεπαστρέματος των ποντικών στα καράβια με ναυτικά καπνογόνα!

Είναι προφανές το τι ήθελε να πει ο Πάνος ο Καμμένος.

Το θέμα είναι ποιος τον ρώτησε και τi λόγος του πέφτει για τον ΣΥΡΙΖΑ εκείνου που είναι καραδεξιός.

Αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, ίσως και να έχει! Άλλωστε, ποιος περίμενε κάποτε να κυβερνήσει ακριβώς με εκείνους που τώρα τους στέλνει για…”αφουμιγκέισον”;

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Στην πόλη μια χαρά συζητάμε, γιατί στα δίκτυα πέφτει “ξύλο”;

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ