ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Aπολογισμός Παπαναστασίου: «Η πορεία μας είναι μόνο προς τα εμπρός»

Aπολογισμός Παπαναστασίου: «Η πορεία μας είναι μόνο προς τα εμπρός»

Aπολογισμός Παπαναστασίου: «Η πορεία μας είναι μόνο προς τα εμπρός»

Με βασικούς άξονες τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών, την προστασία του περιβάλλοντος και την ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων, την ανάδειξη της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας της τοπικής παραγωγής, την αναβάθμιση των δομών φροντίδας και την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων κινείται το σχέδιο στρατηγικής του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα Αρχή – Τόπος να Ζεις».

«Υπεύθυνα και τολμηρά σχεδιάσαμε τη νέα εποχή του Δήμου Αγρινίου. Εμπνεύσαμε με νέες ιδέες και θέσαμε τις βάσεις για το Αγρίνιο της εξωστρέφειας και των ανοιχτών οριζόντων. Με μια σειρά εμβληματικών έργων αλλάζουμε την εικόνα μεγάλων περιοχών της πόλης αλλά και των Δημοτικών Ενοτήτων.

Εστιάσαμε στην καρδιά των προβλημάτων και δημιουργούμε υποδομές για τις επόμενες γενιές. Εργαστήκαμε περισσότερο απ΄ όσο μιλήσαμε και υλοποιήσαμε όλα όσα υποσχεθήκαμε. Το Αγρίνιο ξανασυστήνεται υπερήφανα ως ένας σύγχρονος και βιώσιμος Δήμος. Η πορεία μας είναι μόνο προς τα εμπρός. Ότι θέσαμε ως στόχο, σταδιακά γίνεται έργο», τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ