ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑποκομμένοι οι κάτοικοι στην Αρέντα – Έπεσε ο δρόμος (Δείτε video από το σημείο)

Αποκομμένοι οι κάτοικοι στην Αρέντα – Έπεσε ο δρόμος (Δείτε video από το σημείο)

Αποκομμένοι οι κάτοικοι στην Αρέντα – Έπεσε ο δρόμος (Δείτε video από το σημείο)

Αδύνατη είναι η μετακίνηση προς και από την Αρέντα στο Παναιτωλικό Όρος καθώς η έντονη νεροποντή της Τρίτης (23.08.22) είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο δρόμος και να γίνει απροσπέλαστος.

Το νερό της βροχής παρέσυρε πέτρες και χώματα και μετά την κατολίσθηση ο δρόμος υποχώρησε σε σημείο μεταξύ Κερασιάς και Αρέντας.

Δείτε video που τραβήχτηκαν λίγη ώρα μετά τη λήξη του έντονου καιρικού φαινομένου:

 

 

Σημειώνεται ότι στην Αρέντα υπάρχουν 135 σπίτια με αρκετούς μόνιμους κατοίκους που τώρα βρίσκονται αποκλεισμένοι. Μια άλλη πρόσβαση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και δεν συνίσταται για συμβατικό όχημα ακόμα και όταν δεν βρέχει, όπως πληροφορείται το sinidisi.gr. Κατά συνέπεια, ούτε ασθενοφόρο δεν μπορεί να προσεγγίσει το χωριό.

Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο επικίνδυνο δρόμο  είχε εντοπιστεί νεκρός τον περασμένο Ιούλιο ο 82χρονος Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος  το αυτοκίνητο του οποίου είχε πέσει σε γκρεμό.

Για την μεγάλη κατολισθηση στο οδικό δίκτυο της ορεινής περιοχής, στα σύνορα Αιτωλοακαρνανίας – Ευρυτανίας, ενημερώθηκε η Αστυνομία προκειμένου να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ενώ κάτοικοι και ετεροδημότες  ζητούν να δοθεί άμεσα λύση από τους αρμοδίους.

Λευκάδα: Θανάσιμος τραυματισμός 72χρονης που επέστρεφε από τον Εσπερινό κοντά στο Νυδρί

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ