ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑποκαθίστανται φθορές στο οδικό δίκτυο σε Δημοτικές Ενότητες του Αγρινίου – Που “πέφτει” άσφαλτος

Αποκαθίστανται φθορές στο οδικό δίκτυο σε Δημοτικές Ενότητες του Αγρινίου – Που “πέφτει” άσφαλτος

Αποκαθίστανται φθορές στο οδικό δίκτυο σε Δημοτικές Ενότητες του Αγρινίου – Που “πέφτει” άσφαλτος

Σε εξέλιξη είναι έργα ασφαλτόστρωσης σε Νεάπολη, Καλύβια, Δοκίμι, Κυπάρισσο και Ποταμούλα. Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις σε κύριους δρόμους Δημοτικών Ενοτήτων του Αγρινίου για τη βελτίωση και αναβάθμιση μεγάλων οδικών τμημάτων.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου η συντήρηση της οδοποιίας είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να διασφαλίσει η Δημοτική Αρχή.

«Σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων παρεμβαίνουμε για να καλύψουμε ένα σημαντικό κομμάτι των αιτημάτων που αφορά στην ασφαλτόστρωση δρόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Με ένα μεγάλο πρόγραμμα αποκαθιστούμε εκτεταμένες φθορές στο οδικό δίκτυο κάνοντας ασφαλή την μετακίνηση. Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει σημαντικά την εικόνα των δημοτικών οδών στον Δήμο
Αγρινίου. Ένα έργο αναγκαίο για την τοπική κοινωνία και μια παρέμβαση ουσιαστικής στήριξης των κατοίκων της περιοχής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε εικόνες από τις εργασίες ασφαλτόστρωσης:

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ