ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑποκατάσταση της Τουρλίδας: Για fake news κατηγορεί η Δημοτική Αρχή το «Φόρουμ πολιτών»

Αποκατάσταση της Τουρλίδας: Για fake news κατηγορεί η Δημοτική Αρχή το «Φόρουμ πολιτών»

Αποκατάσταση της Τουρλίδας: Για fake news κατηγορεί η Δημοτική Αρχή το «Φόρουμ πολιτών»

Αποκατάσταση της Τουρλίδας: Για fake news κατηγορεί η Δημοτική Αρχή το «Φόρουμ πολιτών»

Με fake news και ψευδείς καταγγελίες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου επιχειρούν κάποιοι να στερήσουν από το Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου ένα καίριο έργο για την ασφάλεια των λουομένων, την λειτουργικότητα της παραλίας Τουρλίδας, την ανάπτυξη της περιοχής και του τουρισμού μας.

Η αποκατάσταση της Τουρλίδας ως έργο διαθέτει όλες τις εγκρίσεις που απαιτούνται και τηρήθηκε κατά γράμμα η νομιμότητα σε όλα τα στάδια του έργου.

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου εκτιμώντας ότι πρόκειται για “επιδίωξη του «Φόρουμ πολιτών Ι.Π Μεσολογγίου» με τις καταγγελίες του ήταν να καθυστερήσει το έργο, γεγονός κρίσιμο για την νέα τουριστική περίοδο, αφού το έργο θα ήταν σε φάση πλέον υλοποίησης και ολοκλήρωσης”.

“Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους οι καταγγέλλοντες, αλλά και όσες και όσοι τους ακολουθούν και να «λογοδοτήσουν» στην τοπική κοινωνία.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου ήδη έδωσαν όλες τις σχετικές απαντήσεις και εγγράφως και η αλήθεια αποδεικνύεται και με τα επίσημα έγγραφα.

Και για όσους απορούν γιατί τα κάνουν όλα αυτά, έχουμε την απάντηση:

Να φρενάρουν όσο μπορούν τα έργα που έχουμε προγραμματίσει. Δεν χρειάζεται να συνεχίσουν να προσπαθούν, γιατί η αλήθεια κάποια στιγμή πάντα λάμπει!

Η δημοτική αρχή παρά τις τρικλοποδιές θα συνεχίσει να δίνει καθημερινά μάχη για να αλλάξει, προς το καλύτερο, ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου” αναφέρει ακόμη η Δημοτική Αρχή.

Θυμίζουμε ότι ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 274.962.99 και το έργο της αποκατάστασης της Τουρλίδας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εργασίες όπως η καθαίρεση και απομάκρυνση όλων των κατεστραμμένων πεζοδρομίων, φωτιστικών και αγωγών, η εκσκαφή και τοποθέτηση υπογείων δικτύων, ύδρευσης και φωτισμού, η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης για την προστασία των πεζοδρομίων και τη διασφάλιση της χερσαίας ζώνης από πιθανή παλίρροια της θάλασσας.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Καμπάνια και από Έλληνες ενάντια στον ελληνικό τουρισμό!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ