ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑποκαλυπτική η Μπάρκα: “Το μετάνιωσα, στεναχωρήθηκα όταν το συνειδητοποίησα”

Αποκαλυπτική η Μπάρκα: “Το μετάνιωσα, στεναχωρήθηκα όταν το συνειδητοποίησα”

Αποκαλυπτική η Μπάρκα: “Το μετάνιωσα, στεναχωρήθηκα όταν το συνειδητοποίησα”

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, με αφορμή την συνέχει της πρωινής της εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι. Μεταξύ άλλων, δε, η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και την λάθος διαχείριση που αισθάνεται πως είχε στον χωρισμό με πρώην συντρόφους της.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πιο αστείο που έγινε τώρα είναι αυτό με το ghosting! Δηλαδή το ότι ένας άνθρωπος μου έστειλε μήνυμα, το οποίο να πω πως το έχω screenshot, στις 3 και 20 μήνυμα: «Αγάπη μου, τι θα κάνουμε το βράδυ; Που θα πάμε;». Aπάντησα: «Θα κάνουμε ότι θες! Πάω τώρα στους Miro, γιατί είχα fitting, τα λέμε μετά» Στις 5 και 20, δυο ώρες μετά, αφού πήγα λοιπόν στους Miro, μου έρχεται ένα μήνυμα που γράφει τα εξής. «Είμαι λίγος. Είμαστε από άλλους κόσμους».

«Πω πω, είστε από αυτή τη γενιά που χωρίζετε από τα κινητά ε;» αναρωτήθηκε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με την καλεσμένη του να σπεύδει να αποκριθεί ως εξής. «Όχι! Δεν το έκανα εγώ! Άλλος το έκανε και δεν είναι και από τη γενιά μου».

«Εγώ δεν έχω χωρίσει με μήνυμα στο κινητό. Εντάξει, έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω κάνει σε ανθρώπους. Δηλαδή υπήρξαν άνθρωποι που άξιζαν άλλον τρόπο διαχείρισης και με πήρε η καθημερινότητα και δεν το έλυσα όπως έπρεπε. Εννοώ ότι μπορεί να υπήρξε ένας άνθρωπος στη ζωή μου που άξιζε, αυτού που είχαμε αλλά και του ανθρώπου, να κάνουμε μια κουβέντα και να πούμε τι δεν μας αρέσει και τι δεν λειτουργεί. Επειδή όμως έτρεχα με την εκπομπή και διάφορα άλλα, είπα απλά πως «έχει πέσει πολλή δουλειά, θα τα συζητήσουμε» και μιλήσαμε μετά από δυο μήνες. Αυτό το μετάνιωσα πολύ, δεν χάρηκα όταν το έκανα και στεναχωρήθηκα όταν το συνειδητοποίησα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Δανάη Μπάρκα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ