Απογειωμένοι…

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες φηφίστηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναιτωλικός ως ο κορυφαίος στην αναμέτρηση με την Ξάνθη και είχε κάθε λόγο να «πετάει» από τη χαρά του. Χθές παρέλαβε το βραβείο του στο Café ΠΑΝΘΕΟΝ και το Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Η γωνιά της τύχης», του Χρήστου Κουτσομπίνα που επίσης ήταν σε… απογείωση μετά την μεγάλη νίκη (3-0) της Φλόγας Παλαιομάνινας επί της ΑΕ Μεσολογγίου στο Κύπελλο.

Ο παίκτης του Παναιτωλικού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με την απόδοσή μου βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Αφιερώνω το βραβείο στους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους και στα επόμενα παιχνίδια. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα προσπαθήσω να πάμε την ομάδα ψηλά και να πάρω ξανά το βραβείο».

Την απονομή έκανε ο κ. Χρήστος Κουτσομπίνας, που στηρίζει τον Παναιτωλικό με την χορηγία του και είπε: «Συγχαρητήρια στον Λούκας Βιγιαφάνιες, για τον οποίο πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Παναιτωλικός έχει βρει το δρόμο του και έχει ανοδική πορεία. Είναι μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται υπομονή για να φτάσει εκεί που αξίζει. Εμείς οι επιχειρηματίες της περιοχής είμαστε κοντά στην ομάδα να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Παναιτωλικό, που με την παρουσία του στη μεγάλη Κατηγορία βοηθάει και εμάς».

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr