ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑπόφοιτοι του εξατάξιου Γυμνασίου Παναιτωλίου του σχολικού έτους 1978-79 συναντήθηκαν ξανά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Απόφοιτοι του εξατάξιου Γυμνασίου Παναιτωλίου του σχολικού έτους 1978-79 συναντήθηκαν ξανά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Απόφοιτοι του εξατάξιου Γυμνασίου Παναιτωλίου του σχολικού έτους 1978-79 συναντήθηκαν ξανά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στις 9 Φεβρουαρίου 2019 οι απόφοιτοι του εξατάξιου Γυμνασίου Παναιτωλίου του σχολικού έτους 1978-79 συναντήθηκαν στην ταβέρνα “Παλιακό” στο Καινούργιο Τριχωνίδας και με ιδιαίτερη συγκίνηση θυμήθηκαν πολλές και ιδιαίτερες στιγμές της μαθητικής τους ζωής.
Ήταν η τελευταία τάξη που φοίτησε στο κτήριο του ΤΟΕΒ, εκεί όπου στεγάζονταν οι τρεις τελευταίες τάξεις του τότε εξατάξιου Γυμνασίου του χωριού μας.

Οι τρεις πρώτες τάξεις έκαναν μάθημα σε ενοικιαζόμενο κτήριο στην πλατεία, στου Παπούτση.

Το επόμενο σχολικό έτος άρχισε να λειτουργεί το νέο τότε κτήριο του Γυμνασίου όπου και σήμερα στεγάζονται Γυμνάσιο και Λύκειο.

Ήταν η δεύτερη επανένωση των συμμαθητών της τάξης αυτής.
Η προηγούμενη είχε γίνει το 2008 με μεγαλύτερη συμμετοχή συμμαθητών.

Στη χθεσινή συνάντηση οι παλιοί συμμαθητές αναφέρθηκαν σε καθηγητές που δίδασκαν εκείνη την εποχή, όπως στη γυμνασιάρχη κα Φουρίδου, τη φιλόλογο κα Γκίνη που κάποιοι την έχουν συναντήσει στην Αθήνα και θυμάται πολύ όμορφα το χωριό μας, τον θεολόγο κο Παπαχρήστο, την κα Δράκου τη φιλόλογο, τον μαθηματικό κο Κατσακιώρη και φυσικά τον κο Νίκο Μακρή και τον κο Τσούλο. Οι δυο τελευταίοι υπηρέτησαν τριάντα χρόνια στο Λύκειο Παναιτωλίου και πριν λίγα χρόνια συνταξιοδοτήθηκαν.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με χορό και τραγούδι και με την υπόσχεση να ξαναγίνει κάποια συνάντηση στο εγγύς μέλλον.

panaitolionews.gr
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr