ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑποφασισμένοι και αναποφάσιστοι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Αποφασισμένοι και αναποφάσιστοι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Αποφασισμένοι και αναποφάσιστοι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Αποφασισμένοι και αναποφάσιστοι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, και στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρη την χώρα, ήταν αποφασισμένος για το όνομα. Με 170 χιλιάδες πανελλαδικά και πέντε χιλιάδες εδώ τριγύρω να δίνουν άνω του 90% στο όνομα «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ» φαίνεται ότι οι αποφάσεις είχαν παρθεί προ πολλού.

Άπαντες ήταν αποφασισμένοι για ολική επαναφορά του ένδοξου παρελθόντος, αναγνωρίζοντας αυτό που λένε αρκετά στελέχη: ότι μάλλον κακό έκανε στον χώρο η αλλαγή ονόματος, έδειξε ενοχές που δεν έπρεπε να τις έχει η «δημοκρατική παράταξη», όπως συνηθίζει να την αποκαλεί ο πρόεδρος Ν. Ανδρουλάκης.

Αν, όμως, είναι ξεκάθαρη η αποφασιστικότητα όλων για το όνομα, δεν είναι εξίσου ξεκάθαρη η τελική… ψήφος αρκετών φίλων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  που αμφιταλαντεύονται μεταξύ της μεγάλης τους αγάπης και της κυβερνητικής προοπτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο η τοπική ιδιαιτερότητα, λίγο η κυβερνητική φθορά, αρκετοί είναι εκείνοι που χθες ψήφισαν και μάλιστα κινήθηκαν δραστήρια αλλά μόλις πριν λίγες μέρες ήταν παρόντες(ίσως όχι στην πρώτη γραμμή αλλά πάντως εκεί τριγύρω, στη… ζύμωση) στις διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο καθένας έχει τουλάχιστον δύο ή τρεις φίλους που είναι κατά βάσην ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και που τα βράδια βγαίνουν και προβληματίζονται με στελέχη του χώρου, αλλά την ίδια ώρα είναι κοντά και στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή.

Προσωπικά ξέρουμε κάμποσους που χθες ήταν γεμάτοι χαρά γύρω από την γιορτή της δημοκρατίας για το όνομα, αλλά μεθαύριο θα είναι «κάπου εκεί τριγύρω» στον ερχομό του Αλέξη Τσίπρα, την προσεχή Παρασκευή στο Αγρίνιο.

Ακόμη και αυτοδιοικητικά στελέχη είναι σε δύο βάρκες, ακόμη και στελέχη που πρόσφατα πήγαν στον ένα χώρο κρατούν συνεχείς επαφές και ζυμώνονται και με τον άλλον!

Μένει να δούμε αν θα πάμε έτσι… αναποφάσιστα μέχρι τις εκλογές ή θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα του… outing!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Οικογενειακά…. προβλήματα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →