ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑποχώρηση με πικρία

Αποχώρηση με πικρία

Ο Νίκος Παλάτζας είναι εκ των προπονητών που αποτέλεσαν παρελθόν για  τις Μεικτές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας  και με επιστολή του αποσαφηνίζει ορισμένες παραμέτρους για τη θητεία αυτή. Παράλληλα είναι έκδηλη κάποια πικρία του που δεν επιλέχθηκε εκ νέου από την ΕΠΣΝΑ. Η επιστολή του αναφέρει:

«Νοιώθοντας την επιθυμία να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της μικτής των τριών προηγούμενων χρόνων, τους προπονητές τους και τους γονείς τους για την άψογη συνεργασία, θέλω να δώσω ορισμένα στοιχειά προς αποφυγή παρεξηγήσεων – άστοχων σχολίων.

Οι προκάτοχοι ενωσιακοι προπονητές (Παλάντζας – Σαρρής – Λώλος) εκτός από την παιδαγωγική τους κατάρτιση ως καθηγητές φυσικής αγωγής είναι και διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου που φτάνουν μέχρι επίπεδου UEFA Α.

Τα αποτελέσματα (ως αναφορά έμενα: 17 νίκες, 3 ισοπαλίες 4 ήττες στις ομάδες παίδων – νέων)επιβεβαιώνουν το αξιόλογο έργο που έγινε παρ ότι αυτός δεν είναι ο στόχος της μικτής.

Στόχος του προπονητή είναι η βελτίωση του παίκτη και κατ επέκταση αυτός να ανέβει επίπεδο.

Αναφορικά αυτό πετυχαμε (προπονητές ομάδων και ενωσιακοι προπονητές) για το λόγο ότι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε ομάδες  Super Legue, αυτοί είναι: Ανδριανόπουλος, Ασπρογιάννης (ΑΕΚ), Φυτόπουλος (Ολυμπιακός), Κονιδάς (Αστέρας Τρίπολης), Μωραϊτης, Ζερβουλάκος, Κοντογιάννης, Καμμένος, Γιανιώτης, Αθανασίου, Αμπτελ Σαλάρ (Παναιτωλικό).

Τέλος ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Παπαχρήστο για την τιμή που μου έκανε να είμαι για τρία χρόνια προπονητής των ομάδων Νέων – Παίδων με μια πικρία: το ότι δεν έκανε δεκτή την πρόταση μου να αξιολογηθώ από τους ίδιους τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές όπως του ζήτησα, ελπίζω να το κάνει με τον νυν ενωσιακο προπονητή.

 

Καλή επιτυχία σε όλους.

Με τιμή

Παλάντζας Νικόλαος – Κ.Φ Αγωγής / Διπλωματούχος Προπονητής UEFA Α»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr