ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑποχώρησε και ο Περικλής Γερμανός από τον ΑΟ Αγρινίου

Αποχώρησε και ο Περικλής Γερμανός από τον ΑΟ Αγρινίου

Αποχώρησε και ο Περικλής Γερμανός από τον ΑΟ Αγρινίου

Ο Περικλής Γερμανός ήταν κάτι παραπάνω από παράγοντας για τον ΑΟ Αγρινίου, αλλά παρά την τεράστια υπομονή του, αποχωρεί μετά από 8 χρόνια από το διοικητικό σχήμα.

Η αποχώρηση του έχει γεύση πίκρας, καθώς όπως απορρέει από το ρεπορτάζ όσα είχαν συζητηθεί να γίνουν στο διοικητικό συμβούλιο πήγαν περίπατο, καθώς κανένας παράγοντας δεν έδειξε διάθεση.

Ο ίδιος είχε προτείνει να υποβιβαστεί η ομάδα στην ΕΣΚΑΒΔΕ ώστε να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, με το οικονομικό σε αυτή την περίπτωση να ήταν το μικρότερο από τα προβλήματα.

Πλέον, θεωρεί ότι η παραίτηση του ίσως βοηθήσει όσους έχουν μείνει να τρέχουν την ομάδα, η οποία υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αγωνίζεται και πάλι στην Α2.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα : «Η θητεία μου στον Α. Ο. ΑΓΡΙΝΊΟΥ λαμβάνει κ τυπικά τέλος μετά από 8 χρόνια σε διάφορες διοικητικές θέσεις.

Το τέλος βέβαια το περίμενα εντελώς διαφορετικό γιατί δυστυχώς μένει μια πικρή γεύση όχι για αυτά που κατάφερε η ομάδα αλλά γιατί το μέλλον της παρουσιάζετε αβέβαιο.

Τις απόψεις μου για το τι έπρεπε να είχε κάνει η ομάδα οι περισσότεροι τις ξέρουν κ δεν έχει νόημα να αναλυθούν από εδώ μέσα.

Η συνέχεια φαντάζει δύσκολη κ ευθυνόμαστε όλοι σε αυτό γιατί την κάναμε εμεις ίδιοι
Ευχαριστώ όλους τους φίλους κ συνεργάτες που όλα αυτά τα χρόνια ήταν μαζί μου κ κάναμε το Αγρίνιο την πόλη που ζω κ αγαπάω να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα
Εις το επανειδην».

basketa.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr