ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑποχώρησε από το Survivor και “πάγωσε” του Μαχητές! “Ένιωσα τον εγκέφαλο μου να νεκρώνει”

Αποχώρησε από το Survivor και “πάγωσε” του Μαχητές! “Ένιωσα τον εγκέφαλο μου να νεκρώνει”

Αποχώρησε από το Survivor και “πάγωσε” του Μαχητές! “Ένιωσα τον εγκέφαλο μου να νεκρώνει”

Πίσω στην παραλία και την ομάδα του, τους Μαχητές του Survivor επέστρεψε ο Άγγελος στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, τη νύχτα της Κυριακής, στο πρόγραμμα του Alpha. Ο νεαρός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να ενημερώσει για όσα του συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα και να ανακοινώσει το τέλος του.

Ένα τέλος από το Survivor το οποίο και επιβλήθηκε από τους γιατρούς του παιχνιδιού. Όσα μοιράστηκε ο Άγγελος με τους συμπαίκτες του, όμως, έμελλε να σοκάρουν κυριολεκτικά άπαντες τόσο στην παραλία όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. «Θα αρχίσω να πιστεύω στα μάγια γιατί πίστεψα στην αρχή ότι είναι το κακό μάτι της πρώην μου αλλά τέτοιο κακό μάτι ούτε ο γέροντας της ομάδας δεν μπορεί να ρίξει! Η περιπέτεια με την υγεία μου συνεχίστηκε και συνεχίζεται. Αυτή η τοξίνη από το κοράλλι
έκανε τα κάτω άκρα μου παράλυτα για αρκετές ημέρες. Τώρα, δηλαδή, μπορώ και ξαναπερπατάω. Αυτή η τάση για λιποθυμία και η ζάλη ακόμα υπάρχουν».

«Φανταστείτε πως δυο βράδια ένιωσα μέχρι και τον εγκέφαλο μου να νεκρώνει και να μην οξυγονώνεται. Ήταν λες και μου έχεις πατήσει ένεση ευθανασίας. Εκεί ανησύχησα πάρα πολύ, γιατί τρόμαξα πραγματικά για την υγεία μου, σκεφτόμουν να μην μου αφήσει κανένα κουσούρι αυτή η ιστορία. Εν τέλει με πλάκωσαν με ενέσεις και ορούς και λύθηκε αυτό για κάποιο διάστημα. Μου έχει αφήσει όμως κάποια κουσούρια αυτή η ιστορία για τα οποία, όπως μου λέει ο γιατρός, ίσως κάνει και μερικούς μήνες να εξασθενήσει η επήρεια από την τοξίνη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης της μπλε ομάδα για να ανακοινώσει στη συνέχεια πως θα πρέπει να αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Αυτή είναι η τελευταία μου μέρα στο νησί σήμερα. Έκανα μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανακτήσω τις δυνάμεις μου αλλά, εκτός από θέλημα γιατρού, είναι και θέλημα Θεού απ’ ότι φαίνεται να μην συνεχίσω» εξομολογήθηκε, επίσης, ο Άγγελος μιλώντας στην κάμερα του Survivor. «Αυτό είναι το παιχνίδι, επικίνδυνο και απρόοπτο».

Έτσι λοιπόν, απρόσμενα, ο Άγγελος αποτελεί παρελθόν για το Survivor και οι Μαχητές μετρούν μια ακόμα απώλεια.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ