ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑποχώρησαν από το δικαστήριο οι γονείς του Άλκη Καμπανού

Αποχώρησαν από το δικαστήριο οι γονείς του Άλκη Καμπανού

Αποχώρησαν από το δικαστήριο οι γονείς του Άλκη Καμπανού

Αποχώρησαν από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης πριν από λίγη ώρα οι γονείς του Άλκη Καμπανού για να μην ακούσουν τις σκληρές λεπτομέρειες από την ιατροδικαστή, Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση.

Με εντάσεις ξεκίνησε η συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ενώπιον του δικαστηρίου βρίσκεται για να καταθέσει η διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, καθηγήτρια Τμήματος Ιατρικής, ιατροδικαστής Λύδα- Καλλιόπη Κοβάτση, η οποία διενήργησε τη νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του άτυχου 19χρονου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αφού ορκίστηκε να πει την αλήθεια, συμβούλεψε στους γονείς του Άλκη που βρίσκονταν εντός της αίθουσας, να αποχωρήσουν καθώς θα αναφερθούν πολύ σκληρές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του παιδιού τους.

“Ως μάνα, συμβουλεύω τους γονείς του Άλκη να βγουν από την αίθουσα. Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά για όλους μας. Σίγουρα δεν είναι για να τα ακούσει μια μάνα“.

Στη συνέχεια, οι γονείς του άτυχου νεαρού αποχώρησαν από την αίθουσα, με τη συνήγορο ενός εξ των 12 κατηγορούμενων, Κική Μπακιρτζίδου να εκφράζει την αντίθεσή της στη συμβουλή της κ. Κοβάτση.

“Η κ. Κοβάτση δεν έχει έρθει εδώ ούτε ως μητέρα, ούτε ως συμπεθέρα. Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια στις δικαστικές αίθουσες“.

Την απάντηση έδωσε ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, λέγοντας πως δεν το ξανάκουσε γιατί τέτοιο έγκλημα δεν έχει ξαναγίνει.

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση της κ. Κοβάτση, η οποία δίνει λεπτομέρειες για τα τραύματα των δύο φίλων του Άλκη μέρα την δολοφονική επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Πηγή: protothema.gr 

Απόστρατος ο πατέρας που κλειδώθηκε στο ΙΧ με τα παιδιά του και άνοιξε φιάλες υγραερίου

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ