ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτος”Από τόπο σε τόπο” με τον Χρήστο Μυλωνά στον Πλάτανο Ναυπακτίας

”Από τόπο σε τόπο” με τον Χρήστο Μυλωνά στον Πλάτανο Ναυπακτίας

”Από τόπο σε τόπο” με τον Χρήστο Μυλωνά στον Πλάτανο Ναυπακτίας

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα γυρίσματα της εκπομπής {Από τόπο σε τόπο},του καναλιού της Βουλής στο Πλάτανο Ναυπακτίας.

Είναι εθνικό έργο να προβάλλετε η ιστορία ,η παράδοση και η πολιτιστική κληρονομιά. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κ.Τασούλα ,την Διεύθυνση της εκπομπής ,τον ταλαντούχο παρουσιαστή Χρήστο Μυλωνά, τον καλλιτεχνικό Διευθυντή Β.Οικονόμου ,τον σκηνοθέτη κ. Σ.Λαμπρόπουλο και όλο το προσωπικό .

Επίσης τον έμπειρο Χοροδιδάσκαλο – Λαογράφο – Ερευνητή κ. Νίκο Ζωργιό για την προθυμία του να μας παρουσιάσει τα παραδοσιακά στοιχεία του Πλατάνου όπως την Πλατανιώτικη ενδυμασία και το γυναικείο χορό .

Για το διακεκριμένο συγκρότημα του Πάνου Κοτρώτσου τα συγχαρητήριά μας για την άψογη ερμηνεία σε γνήσια Ρουμελιώτικη μορφή .

Ευχαριστίες για την προσφορά στην φιλοξενία των ξενοδοχείων ”Αλωνάκι” και ”Ιφιγένεια” όπως και των καφενείων Κων/νου Μπακατσιά, Σίας Γρηγοροπούλου και Νίκου Τσουράπα.

Στις Πλατανιώτισσες για την παρασκευή -παρουσίαση των ντόπιων εδεσμάτων και σε αυτούς που έδωσαν συνέντευξη για την ιστοριολαογραφία του Πλατάνου.

Τέλος ξεχωριστά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και σε ολόκληρο το ΔΣ του Τουριστικού και Εξωραϊστικού Ομίλου για την διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης .

Είμαστε σε όλους ευγνώμονες

Ο πρόεδρος της Κ.Πλατάνου

Γιώργος Πολύχρονος

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr