ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑπό Δευτέρα τα σπουδαία

Από Δευτέρα τα σπουδαία

Μετατέθηκε για την Δευτέρα 28/4 και ώρα 7:30 μ.μ σε αίθουσα της πρώην Νομαρχίας η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συζήτηση και  ενημέρωση για την ΑΕ Μεσολογγίου.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος Διονύσης Βισβίκης είχε κάνει το κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας με προειδοποιητικούς τόνους, ώστε να υπάρξει ενδιαφέρον και κινητοποίηση.
Από χθες  ξεκίνησε η φουλ προετοιμασία της ΑΕΜ για το παιχνίδι της  Κυριακής με τον Εθνικό Σαγεϊκων. Ο Γιώργος Πετσίνης  δεν  υπολογίζει για το ματς αυτό  τους τιμωρημένους, Καβαλλάρη, Θεωδορίδη,  Αρώνη και τον τραυματία Ντζιμάνη. Δενδρινός και Μπαλαούρας εξέτισαν τις ποινές τους και βρίσκονται ξανά στη διάθεσή του.
Στο μεταξύ οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΜ προχώρησαν σε ανακοίνωση που αφορά την ομάδα, αλλά και κοινωνικές δράσεις που προγραμματίζονται. Αναφέρει αναλυτικά:
«Έπειτα από την συνάντηση μας αποφασίσαμε το εξής για το πρόσεχες παιχνίδι με τον Εθνικό Σαγεϊκων και κατ επέκταση για όλα τα παιχνίδια της ΑΕ Μεσολογγίου:
Στα προπύλαια θα έρχονται μόνο οι Απάτσι, οι υπόλοιποι τζαμπατζήδες που θα θέλουν να έρθουν στον χώρο μας θα πληρώνουν εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ τα προπύλαια είναι το σπίτι μας και όποιος έρχεται εκεί θα πρέπει να βοήθα την ομάδα με την ψυχή του…Οι κριτικές και τα υπόλοιπα που ξέρατε ξεχάστε τα (στα προπύλαια τουλάχιστον).
Ας αφήσουμε αυτά όμως και ας προχωρήσουμε στο πλέον ουσιώδες.
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι συνάνθρωποι μας χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας, όπως σας έχουμε ενημερώσει θα γίνει μια προσπάθεια για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της πόλης μας, για αυτό την Κυριακή από τις 3 που θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε στα προπύλαια προσπαθήστε να φέρεται οτιδήποτε περισσεύει από το σπίτι (παλιά ρούχα, τρόφιμα κλπ) φυσικά μπορεί και οποιοσδήποτε φίλος της ΑΕΜ που δεν είναι στους οργανωμένους να έρθει και να αφήσει κάτι, γιατί στους δύσκολους καιρούς το ‘’ισχύς εν τη ένωση’’ ισχύει περισσότερο από κάθε άλλη φράση.
Υ.Γ. Οι προπονητές της Κυριακής και οπαδοί που δεν φωνάζουν δεν έχουν θέση ανάμεσα μας για αυτό αλλού…».

Αιτωλοακαρνάνες στο ντέρμπι

Οι  Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές Παναγιωτόπουλος, Τσίκνας,  Κολοσιώνης,  ορίστηκαν  να διευθύνουν  το ντέρμπι της  26ης  αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής, στο οποίο η πρωτοπόρος  ΑΕ Ερμιονίδας αντιμετωπίζει τον δεύτερο  Παναργειακό. Στην αναμέτρηση της ΑΕΜ με τα Σαγέικα οι διαιτητές είναι από την Άρτα και συγκεκριμένα οι Σταματελόπουλος, Σαρλής ,  Μπουντούρης. Όσο για τον αγώνα  του Άρη Αιτωλικού με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα ορίστηκαν οι Δροβατζήκας, Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών).

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr