ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑπίθανες αποκαλύψεις του CEO της Εστεγλάλ για τον Ουάρντα, τον σκύλο του και το… ιδιωτικό τζετ!

Απίθανες αποκαλύψεις του CEO της Εστεγλάλ για τον Ουάρντα, τον σκύλο του και το… ιδιωτικό τζετ!

Απίθανες αποκαλύψεις του CEO της Εστεγλάλ για τον Ουάρντα, τον σκύλο του και το… ιδιωτικό τζετ!

O CEO της Εστεγλάλ, τελευταίας ομάδας η οποία… ταλαιπωρήθηκε προσπαθώντας να κλείσει τον Αμρ Ουάρντα, έκανε απίθανες αποκαλύψεις για τα όσα πέρασε προσπαθώντας να φέρει τον Αιγύπτιο στο Ιράν.

Ένα… τουλάχιστον πολυτάραχο καλοκαίρι έχει ζήσει ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ είναι γνωστός από το ελληνικό παρελθόν του για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, όμως φέτος το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Αρχικά, συμφώνησε με τη Ράζα Καζαμπλάνκα, από την οποία έμεινε ελεύθερος μετά από μόλις 12 μέρες για ψυχολογικούς λόγους.

Εν συνεχεία, συμφώνησε και υπέγραψε με τη Δόξα Κατωκοπιάς, όμως και αυτό το πλάνο ναυάγησε καθώς υπήρχε θέμα με τα ταξιδιωτικά του έγρραφα που δεν του επέτρεπε την παραμονή στην Κύπρο.

Η τρίτη του απόπειρα να βρει ομάδα αφορούσε την Εστεγλάλ από την Τεχεράνη. Με την ομάδα του Ιράν είχε συμφωνήσει, ωστόσο ούτε αυτό το θέμα προχώρησε. Μάλιστα, ο CEO της ομάδας, Αλί Κατίρ, έκανε φοβερές αποκαλύψεις για τις διαπραγματεύσεις με τον Ουάρντα, ο οποίος ζήτησε να διευθετηθεί ιδιωτικό τζετ για να πάει από το Μαρόκο στο Ιράν λόγω της κατάστασης του σκύλου του!

Παράλληλα, μίλησε για το πώς ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να έχει οικονομικό κέρδος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Εστεγλάλ υπέγραψε με τη Δόξα για τη μεταγραφή του Ουάρντα, ακόμη και ο παίχτης υπέγραψε, αλλά δεν ξέρω τι έγινε! Ο παίχτης πρώτα είχε πάει στο Μαρόκο (Ράζα Καζαμπλάνκα) και μετά από δέκα μέρες ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα (σ.σ. είχε επικαλεστεί ψυχολογικούς λόγους).

Την ίδια ώρα ο Ουάρντα διαπραγματευόταν μαζί μας. Δεν ξέρω πού βρήκε το τηλέφωνό μου αλλά με πήρε και μου είπε να του βρω ιδιωτικό τζετ για να πάει από το Μαρόκο στο Ιράν. Τον ρώτησα “πού να βρω τζετ;” και μου είπε ότι έχει σκύλο και λόγω της κατάστασης του σκύλου του χρειάζεται ιδιωτικό τζετ. Εγώ προσπάθησα να μάθω πώς μπορούμε να το διευθετήσουμε και σκέφτηκα να αφαιρέσουμε το κόστος από τον μισθό του. Αλλά είδα πως δεν ήταν εύκολο να γίνει καθώς χρειαζόταν σχετική άδεια.

Το ενδιαφέρον ήταν όταν μάθαμε πως ο πρόεδρος της Δόξας της Κύπρου το έκανε αυτό για τον Ουάρντα και τον πήρε στην Κύπρο με ιδιωτικό τζετ και πολύ μικρό συμβόλαιο. Το κόστος ήταν 40.000 ευρώ και η Δόξα υπέγραψε με τον παίχτη για 100.000 ευρώ, αλλά ο Ουάρντα έμεινε εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο.

Ο πρόεδρος της Δόξας είναι και ατζέντης. Είχε σκεφτεί να σχεδιάσει ένα πλάνο, ώστε να πάρει τον παίχτη με 100.000 ευρώ, να πληρώσει συνολικά 140.000 ευρώ μαζί με το τζετ και να μας τον δώσει για 250.000 ευρώ, έτσι, λόγω του τζετ, θα έβγαζε κέρδος 110.000 ευρώ χωρίς ο παίχτης να μπει στην Κύπρο.

Πάντως, φτάσαμε σε συμφωνία με τη Δόξα αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Πριν από λίγες μέρες έγραψαν ότι συνελήφθη στο αεροδρόμιο και κάποιοι λένε πως απελάθηκε στην Αίγυπτο. Ειλικρινά δεν ξέρω ποια είναι η κατάστασή του. Δεν ξέρω αν θα έρθει στην Εστεγλάλ. Ποιοτικά είναι πολύς καλός παίχτης. Δεν ξέρω από πού βρήκε το τηλέφωνό μου! Μου είχε τηλεφωνήσει να μου πει ότι είναι σε νοσοκομείο του Μαρόκου και να του στείλω 10.000 ευρώ. Γενικά, δεν είναι φυσιολογικός παίχτης, αλλά είναι πολύ ποιοτικός».

Πηγή: sport-fm.gr

Παναιτωλικός: Κοντά στην απόκτηση του Χάρη Μαυρία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ