ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοσμοςΑπίστευτος Τραμπ: «Επανήλθα από τον κορωνοϊό γιατί είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου»!

Απίστευτος Τραμπ: «Επανήλθα από τον κορωνοϊό γιατί είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου»!

Απίστευτος Τραμπ: «Επανήλθα από τον κορωνοϊό γιατί είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου»!

«Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου μεταδοτικός», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύθηκε επί τρεις ημέρες εξαιτίας κορωνοϊού και πλέον έχει επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, ωστόσο δεν υπάρχει καμία επιστημονική επιβεβαίωση επ’ αυτού.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα συμμετάσχει σε «εικονικό ντιμπέιτ». «Δεν το δέχομαι. Δεν θα χάσω τον χρόνο μου σε ένα εικονικό ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ δεν είναι αυτό», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, απορρίπτοντας την πρόταση που είχε παρουσιάσει λίγη ώρα πριν η ανεξάρτητη επιτροπή για τη διοργάνωση των προεκλογικών μονομαχιών.

Το επιτελείο της προεκλογικής του καμπάνιας προτείνει, αντί για το προγραμματισμένο ντιμπέιτ της 15ης Οκτωβρίου, ο Τραμπ να παρευρεθεί σε προεκλογική συγκέντρωση.

Τραμπ: «Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου»

Πέραν της βεβαιότητος ότι δεν είναι μεταδοτικός, ο Τραμπ θεωρεί ότι αισθάνεται αρκετά καλά για να επαναλάβει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις. «Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», δήλωσε ο Τραμπ στο Fox Business Network, στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που αποκαλύφθηκε ότι έχει προσβληθεί από την Covid-19.

«Αισθάνομαι καλά, πολύ καλά», διαβεβαίωσε στη συνέντευξη, που ήταν τηλεφωνική, και πρόσθεσε ότι έχει πλέον «σταματήσει τα περισσότερα φάρμακα» για τον κορωνοϊό, αλλά συνεχίζει τα στεροειδή. Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να υποβαθμίζει τους κινδύνους της Covid-19 και έχει λογοκριθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παραπληροφόρηση.

Τραμπ: «Ηταν ευλογία Θεού που κόλλησα κορωνοϊό»

«Πιστεύω ότι ήταν ευλογία Θεού που το κόλλησα. Ηταν κρυφή ευλογία», δηλώνει σε video που ανάρτησε στο Twitter, προσθέτοντας ότι η χρήση του πειραματικού σκευάσματος της Regeneron Pharmaceuticals Inc του επέτρεψε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματικό είναι. Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος

υποσχέθηκε να το διαθέσει δωρεάν στις ΗΠΑ, αλλά δεν διευκρίνισε πώς θα το κάνει αυτό και ποιος θα πληρώσει το κόστος. Ο ημερήσιος απολογισμός των νέων κρουσμάτων της Covid-19 στις ΗΠΑ βρίσκεται στις 44.000.
iefimerida.gr

Τρία Κέντρα Υγείας στη Δυτική Ελλάδα με κρούσματα κορονοϊού

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr