ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΗ απεργιακή κινητοποίηση των Εργατικών Κέντρων Ναυπακτίας & Μεσολογγίου

Η απεργιακή κινητοποίηση των Εργατικών Κέντρων Ναυπακτίας & Μεσολογγίου

Η απεργιακή κινητοποίηση των Εργατικών Κέντρων Ναυπακτίας & Μεσολογγίου

Σήμερα 10 Ιουνίου 2021, ημέρα Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην πόλη της Ναυπάκτου και του Μεσολογγίου ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου, προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του ΣΕΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι για την ουσιαστική κατάργηση του.

Το ΕΚΝΔ και το ΕΚΜ αποφάσισαν από κοινού να αποστείλουν επιστολή στους βουλευτές του Ν. Αιτωλοακαρνανίας, ώστε τόσο οι ίδιοι όσο και οι πολιτικοί φορείς που εκπροσωπούν να μην ψηφίσουν το αντεργατικό νομοσχέδιο και να συνταχτούν με τις τεκμηριωμένες θέσεις της ΓΣΕΕ.

Το ΕΚΝΔ και το ΕΚΜ λένε όχι σε οποιαδήποτε αντεργατική διάταξη του νομοσχεδίου που μετατρέπει τη χώρα σε ζώνη ευέλικτης και φθηνής εργασίας και δηλώνουν παρών για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για την κλιμάκωση της αντίδρασης του κόσμου της εργασίας.

ergatika kentra mesologgiou nafpaktias (1)

ergatika kentra mesologgiou nafpaktias (2)

ergatika kentra mesologgiou nafpaktias (3)

ergatika kentra mesologgiou nafpaktias (4)

ergatika kentra mesologgiou nafpaktias (5)

Ενεργειακό «πάντρεμα» – Το colpo grosso του Δήμου Αγρινίου με την Ενεργειακή Κοινότητα και τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr