ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα Νεα«Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος»: Ο Στ. Κασσελάκης πήγε στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου

«Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος»: Ο Στ. Κασσελάκης πήγε στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου

«Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος»: Ο Στ. Κασσελάκης πήγε στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου

Με το ερώτημα «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος» και προβληματισμούς για την επόμενη μέρα της Κεντροαριστεράς ξεκίνησε η πολυσυζητημένη εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου.

Μάλιστα στην εκδήλωση έφτασε και ο Στέφανος Κασσελάκης, κάτι που αποτέλεσε έκπληξη για όλους.

Το θέατρο Άλφα όπου γίνεται η εκδήλωση είναι γεμάτο, και κύριος στόχος των «τριών» αποτελεί η «κοινωνική γείωση» και όχι τόσο η «πολιτική συγκόλληση».

«Είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων. Θέλουμε να θέσουμε το σωστό ερώτημα, όχι απέναντι στον Μητσοτάκη, «ποιος», αλλά «πώς». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο», είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η Νέα Αριστερά θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ