ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΑπέκτησε φορητό απινιδωτή το Κέντρο Υγείας Κατούνας και ευχαριστεί για τη δωρεά

Απέκτησε φορητό απινιδωτή το Κέντρο Υγείας Κατούνας και ευχαριστεί για τη δωρεά

Απέκτησε φορητό απινιδωτή το Κέντρο Υγείας Κατούνας και ευχαριστεί για τη δωρεά

Το προσωπικό και ο Συντονιστής του Κέντρου Υγείας Κατούνας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον κ. Ιωάννη Μπέρμπεη για την σημαντική δωρεά ενός εξωτερικού φορητού αυτόματου απινιδωτή.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση, όπως αυτή κοινοποιήθηκε και στον Τοπικό Τύπο, αναφέρει τα εξής:

«Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κατούνας και ο Συντονιστής του, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Ιωάννη Μπέρμπεη του Παναγιώτη, για την εξαιρετική δωρεά στην οποία προχώρησε και πλέον είμαστε σε θέση να έχουμε εξωτερικό φορητό αυτόματο απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας στον εξοπλισμό του ΚΥ.

Το μηχάνημα αυτό θα χρησιμεύσει στο να σώσει ζωές και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία του ΚΥ Κατούνας.

Είναι παρόμοιο με το μηχάνημα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο πρόσφατο EURO και έσωσε τη ζωή του Δανού ποδοσφαιριστή. Είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, διαβάζει την καρδιακή λειτουργία και ενεργοποιείται αυτόματα στον ασθενή.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Κο Θωμά Κουδούνα, ο οποίος μεσολάβησε και κατέστη δυνατή αυτή η προσθήκη. Για μία ακόμη φορά απέδειξε, ότι είναι συνεχώς δίπλα μας όποτε κι αν χρειαστούμε.

Ευχαριστούμε πολύ».

Αρνητικά όλα τα rapid test της 19ης Σεπτεμβρίου σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr