ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαAπειλές για τη ζωή του καταγγέλλει ο Καρυπίδης

Aπειλές για τη ζωή του καταγγέλλει ο Καρυπίδης

Aπειλές για τη ζωή του καταγγέλλει ο Καρυπίδης

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον Άρη και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία» αναφέρει ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας καταγγέλλει «μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια» και αναφέρει πως έχει δεχθεί «επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή του και την ακεραιότητα της οικογένειάς του».

Μιλάει επίσης για συνεχείς εκφοβισμούς από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς εκτιμώντας ότι «όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία».

Στη δήλωση του μέσω του επίσημου σάιτ των κιτρινόμαυρων ο Θ. Καρυπήδης καταλήγει πως «μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα» και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνης.

Πηγή: efsyn.gr
Φωτογραφία: arisfc.com.gr

Δείτε ακόμη: «Λύγισε» ο Στέφανος μπροστά στο άστρο του Μεντβέντεφ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr