ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑπασφάλισε η Καίτη Γαρμπή για το Συνέδριο Γονιμότητας: «Ντροπή, δεν θα το στήριζα και δεν θα είμαστε εκεί»

Απασφάλισε η Καίτη Γαρμπή για το Συνέδριο Γονιμότητας: «Ντροπή, δεν θα το στήριζα και δεν θα είμαστε εκεί»

Απασφάλισε η Καίτη Γαρμπή για το Συνέδριο Γονιμότητας: «Ντροπή, δεν θα το στήριζα και δεν θα είμαστε εκεί»

Την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Καίτη Γαρμπή μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για ένα προωθητικό βίντεο, που δημιουργήθηκε για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας και στο οποίο είχε προσκληθεί κι η ίδια.

Η τραγουδίστρια ξέσπασε καθώς η γυναίκα παρουσιάζεται δίχως να έχει ελεύθερη βούληση και με τον ρόλο της να έχει υποβιβαστεί κατά πολύ. Αυτό την οδήγησε στο να τοποθετηθεί για το ζήτημα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και να γράψει:

Πριν από μερικές εβδομάδες που ζητήθηκε από τον γυναικολόγο… που με βοήθησε μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης να φέρω στον κόσμο το παιδί μου, να κάνω ένα βίντεο όπου θα απευθύνω πρόσκληση για το συνέδριο γονιμότητας. Επειδή του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη, δέχτηκα να το κάνω. Πριν από λίγο όμως, είδα το προωθητικό βίντεο και εξεπλάγην. Εδώ παρουσιάζουν τη γυναίκα σαν ένα κομμάτι της αναπαραγωγικής διαδικασίας χωρίς το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης. Ντροπή! Δε θα στήριζα ποτέ τέτοιες προσεγγίσεις και εννοείται πως εγώ και Διονύσης δεν θα είμαστε εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το εν λόγω συνέδριο και το προωθητικό του σποτ, τη στήριξή τους έχουν αποσύρει μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το Υπουργείο Ανάπτυξης, η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, αλλά και η ΕΡΤ, η οποία απέσυρε τη χορηγία της από το συνέδριο.

Τα δε προωθητικά βίντεο, σε κάποια από τα οποία συμμετέχουν και επώνυμοι, δεν βρίσκονται πια διαθέσιμα στον ιστότοπο του συνεδρίου.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης: Masterchef – Παύλος Χάππιλος: «Όσοι ζήσαμε στο περιθώριο οφείλουμε να αγωνιζόμαστε και για τους άλλους»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr