Απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Β. Κεχαγιά χρειάστηκε επτά παραγράφους για να μην απαντήσει τίποτα για την ταμπακιέρα

Απάντηση στα όσα είπε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά έδωσε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αναφέρει ότι «η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε επτά…

pasok_kinal-1068x603-1-1

Απάντηση στα όσα είπε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά έδωσε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αναφέρει ότι «η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε επτά παραγράφους για να μην απαντήσει τίποτα για την ταμπακιέρα. Λέξη για τον δανεισμό των κομματικών media από την εταιρεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ή για τον λαβύρινθο διασύνδεσης των επιχειρήσεων του».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε επτά παραγράφους για να μην απαντήσει τίποτα για την ταμπακιέρα.

Λέξη για τον δανεισμό των κομματικών media από την εταιρεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ή για τον λαβύρινθο διασύνδεσης των επιχειρήσεων του.

Την «πιστεύουμε» πάντως ότι ο εν δυνάμει Υπουργός του κ. Μητσοτάκη επέλεξε το Delaware ως επιχειρηματική του έδρα για το …άριστο κλίμα και όχι γιατί δεν χρειάζεται να καταβάλει μια σειρά από φόρους όπως ο φόρος εισοδήματος και επί των πωλήσεων ενώ επιπλέον τα μέλη και οι διαχειριστές μιας Delaware LLC είναι ανώνυμοι, προστατεύοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Υ.Γ. Σε αυτόν τον σύνδεσμο θα μπορούσαν να διαβάσουν τι αναφέρεται για το Delaware στην έκθεση της ειδικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Panama papers. Θα περάσει και πιο ευχάριστα η ώρα στον θάλαμο μέχρι τη σκοπιά.