ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑπάντηση της “Σ” στο Δήμαρχο Αγρινίου

Απάντηση της “Σ” στο Δήμαρχο Αγρινίου

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥΟφείλουμε κατ’ αρχάς προς αποκατάσταση της αλήθειας να διευκρινίσουμε ότι ο υπότιτλος της αναδημοσίευσης (και όχι ο τίτλος) είναι λανθασμένος από παραδρομή και όχι φυσικά από πρόθεση, όπως υπονοεί ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου με την κατηγορία της «παραπλάνησης του αναγνωστικού κοινού» που καταλογίζει στην Εφημερίδα «Συνείδηση».

Μετά την αποκατάσταση των πραγμάτων λοιπόν, θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τον Δήμαρχο Αγρινίου (σε αυτή την παρατεταμένη περίοδος της ενημέρωσης που διανύει ως νέα Δημοτική Αρχή της πόλης), πως εάν η βαθύτερη επιθυμία του είναι να υποσκάψει την αξιόπιστη και σοβαρή δουλειά στον τοπικό τύπο, που επιχειρεί για 15 ολόκληρα χρόνια ένα ΥΠΑΡΚΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΦΥΛΛΟ, το οποίο έχει υπαρκτούς αναγνώστες μέσα στην τοπική κοινωνία, και όχι θεσμικούς εντολείς μόνο ως αποδέκτες, θα είναι πάντα μία πράξη, η οποία δεν θα μένει αναπάντητη.

Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου είναι ένα συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο , όπως οφείλαμε και εμείς, αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέσα της περιοχής μας επικοινωνήσαμε στην τοπική κοινωνία.

Η απάντηση σας δυστυχώς για σας, απέδειξε και τα αργά αντανακλαστικά σας και την πρόθεση σας για την απροκάλυπτη στοχοποίηση μας. Γιατί άραγε;

Ας γνωρίζετε  κ. δήμαρχε ότι η ΥΠΑΡΚΤΗ Εφημερίδα «Συνείδηση», ούτε εντέλλεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποκύπτει στους «διαλεκτικούς προπηλακισμούς των υπονοούμενων».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ