ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΑπάντηση για τη μη μετατροπή του 6ου Λυκείου Αγρινίου και του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου σε πρότυπα σχολεία

Απάντηση για τη μη μετατροπή του 6ου Λυκείου Αγρινίου και του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου σε πρότυπα σχολεία

Απάντηση για τη μη μετατροπή του 6ου Λυκείου Αγρινίου και του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου σε πρότυπα σχολεία

Λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση της κυρίας Βασιλικής Θανέλλα (ΠΕ02, 6ο ΓΕΛ Αγρινίου) σχετικά με τη μη μετατροπή του 6ου Λυκείου και του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου σε πρότυπα σχολεία. 

Το κείμενο αναφέρει τα εξής:

Προς την Εφημερίδα Συνείδηση,

Για αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να γνωρίζετε πως οι σύλλογοι διδασκόντων του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου και του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου αγνοούσαν την εισήγηση της Δ/νσης Β.θμιας Εκπ/σης για μετατροπή τους σε πρότυπα σχολεία μέχρι μια ή δυο ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, όποτε και δημοσιοποίησαν την αντίδρασή τους. Συνεπώς λίγοι άνθρωποι να καταφέρουν να ανατρέψουν υπουργικές αποφάσεις τόσο άμεσα είναι τουλάχιστον απίθανο. Αναζητείστε λοιπόν αλλού την αιτία και όχι στον “εύκολο στόχο” την συκοφάντηση των εκπαιδευτικών. Τα περί ιδεολογικών αγκυλώσεων χαρακτηρίζουν και αυτόν τον τρόπο σκέψης που απαξιωτικά θεωρεί τους εκπαιδευτικούς ως τους μόνους υπεύθυνους για το ότι ” το επίπεδο των μαθητών συνολικά υποβιβάζεται διαρκώς”.

Με εκτίμηση

Βασιλική Θανέλλα, ΠΕ02, 6ο ΓΕΛ Αγρινίου

Αγρίνιο: Το “περίμενε” για rapid test δείχνει την ανησυχία (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr