ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ απάντηση στην παράταξη Κατσιφάρα – Θ. Μαυρομμάτης: Τα έργα έχουν ιδιοκτήτη την κοινωνία των πολιτών

Η απάντηση στην παράταξη Κατσιφάρα – Θ. Μαυρομμάτης: Τα έργα έχουν ιδιοκτήτη την κοινωνία των πολιτών

Η απάντηση στην παράταξη Κατσιφάρα – Θ. Μαυρομμάτης: Τα έργα έχουν ιδιοκτήτη την κοινωνία των πολιτών

Η απάντηση  Μαυρομμάτη στην παράταξη Κατσιφάρα

Θ. Μαυρομμάτης: Τα έργα έχουν ιδιοκτήτη την κοινωνία των πολιτών

Η Περιφερειακή Αρχή έχει βολευτεί στα έτοιμα έργα, σημείωσε σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η παράταξη του Απ. Κατσιφάρα με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για το δρόμο της Τουρλίδας.

Η απάντηση από την πλευρά της Περιφερειακής Αρχής ήρθε από τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Θ. Μαυρομμάτη, που παρατήρησε με νόημα ότι «η παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο» αποτελεί μάλλον τον καλύτερο διαφημιστή της Περιφερειακής Αρχής του Νεκτάριου Φαρμάκη».

«Ευχαριστούμε πολύ την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης που για άλλη μία φορά, δημοσίως παραδέχεται πως όσα η ίδια δεν κατάφερε να κάνει επί περίπου δέκα χρόνια , τα κάνει η σημερινή περιφερειακή Αρχή σε δύο μόλις χρόνια.

Ίσως δεν είναι πολύ κολακευτικό για την παράταξη του πρώην Περιφερειάρχη να υπενθυμίζει σχεδιασμούς που έμειναν σχεδιασμοί και αν δεν υπήρχε ο Νεκτάριος Φαρμάκης δεν θα είχαν υλοποιηθεί ποτέ, εντούτοις αυτό αποτελεί μία σημαντική αλήθεια και ευχαριστούμε την παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο» για την συνεισφορά της σε αυτή την αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «από την άλλη πλευρά, η δική μας παράταξη δεν αισθάνεται περήφανη για το γεγονός πως καλείται να αγωνίζεται διαρκώς προκειμένου να καλύπτει την αδράνεια πολλών ετών.

Θα προτιμούσαμε όλα να είναι αλλιώς. Είναι υποχρεωμένη όμως να υλοποιήσει όλα τα έργα και να μην αφήσει τίποτα να χαθεί, γνωρίζοντας πως τα έργα έχουν έναν και μόνο «ιδιοκτήτη»: Την κοινωνία των πολιτών».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Γιώργος Βαρεμένος για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ: «Παρτίδα κορώνα-γράμματα η ζωή»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr