ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ απάντηση Κωστίκογλου στην «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» – «Επιδιώκετε την εσωστρέφεια και τον διχασμό»

Η απάντηση Κωστίκογλου στην «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» – «Επιδιώκετε την εσωστρέφεια και τον διχασμό»

Η απάντηση Κωστίκογλου στην «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» – «Επιδιώκετε την εσωστρέφεια και τον διχασμό»

Η απάντηση Κωστίκογλου στην «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» – «Επιδιώκετε την εσωστρέφεια και τον διχασμό»

«Eμπορική Συλλογική Κίνηση», επέκρινε τον πρόεδρο του Συλλόγου Σωκράτη Κωστίκογλου, με αφορμή το αίτημα για έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που όπως καταγγέλλεται έμεινε αναπάντητο.

Ο Σ. Κωστίκογλου απαντώντας παραθέτει τα ερωτήματα που απηύθυνε ο Σύλλογος προς την ΕΣΕΕ και την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, αναφορικά με τη διεξαγωγή της Γ.Σ στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων της πανδημίας, ενώ καταλογίζει στην «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» ότι επιδιώκει την εσωστρέφεια και τον διχασμό.

«Όποιος έχει μαγαζί αυτή την εποχή έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει από τις προσωπικές εμμονές κάποιων» αναφέρει με νόημα ο Σ. Κωστίκογλου.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Εμπορικούς Συλλόγου αναφέρει:

Τα μέλη της Συλλογικής Κίνησης (Γιαννόπουλος, Καλαϊτζόπουλος και Μοσχονά) για ακόμη μια φορά ξεπέρασαν τα όρια, με την γνωστή τακτική τους των προσωπικών επιθέσεων και συκοφαντιών. Γνώριμο σκηνικό εδώ και πολλά χρόνια στον Εμπορικό Σύλλογο.

Στην πιο δύσκολη περίοδο για την Αγορά, έχουμε επιλέξει ως Δ.Σ. να πιέζουμε την Πολιτεία για μέτρα στήριξης ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν οι μικρές επιχειρήσεις.

Αντιθέτως, η Συλλογική Κίνηση επιδιώκει την εσωστρέφεια και τον διχασμό. Το κύριο ζητούμενο για εκείνους, μάλλον η εμμονή τους, δείχνει να είναι το πενθήμερο και όχι τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου (επιταγές, ενοίκια, ρευστότητα, φορολογικές, ασφαλιστικές υποχρεώσεις κ.α.)

Στο σημείο αυτό, αφού αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε για άλλη μια φορά για νούμερα, να υπενθυμίσουμε σε όσους έχουν κοντή μνήμη ότι στις εκλογές το Ενωμένο Εμπόριο έλαβε τα διπλάσια σχεδόν ψηφοδέλτια (98) σε σχέση με τη Συλλογική Κίνηση(54), με έδρες 5 έναντι 3.

Η, δε, πλειοψηφία, είτε απόλυτη είτε ενισχυμένη, είναι πλειοψηφία. Κάποτε πρέπει να το αποδεχτούν και να το ξεπεράσουν, αφήνοντας κι όσους έχουν εμπορικό κατάστημα στο Αγρίνιο να ασχοληθούν με τα τόσα προβλήματα του κλάδου μας.

Ειλικρινά, δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να απαντούμε στις προκλήσεις σας. Όποιος έχει μαγαζί αυτή την εποχή έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει από τις προσωπικές εμμονές κάποιων.

Αντιθέτως, θα ενισχύσουμε ακόμη πιο πολύ την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από ένα περίπου χρόνο, στην πιο δύσκολη περίοδο για τον εμπορικό κόσμο, έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε αναλάβει και της ανάγκης στήριξης των συνάδελφων.

Μόνος στόχος μας να καταφέρουμε να είμαστε παρόντες στην Αγορά και την επόμενη μέρα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Μένεα πνέει για Κωστίκογλου η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση»   

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr