ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ απάντηση του Γ. Βασιλείου στις «αναρτήσεις εντυπώσεων»

Η απάντηση του Γ. Βασιλείου στις «αναρτήσεις εντυπώσεων»

Η απάντηση του Γ. Βασιλείου στις «αναρτήσεις εντυπώσεων»

Η απάντηση του Γ. Βασιλείου στις «αναρτήσεις εντυπώσεων»

Οργισμένη ήταν η απάντηση του προέδρου του Νομικού Προσώπου που εποπτεύει του παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου, Γιάννη Βασιλείου, σε αναρτήσεις στα social media αναφορικά με την κάλυψη των θέσεων των παιδικών σταθμών. Όπως αναφέρει ο ίδιος οι αναρτήσεις αυτές έγιναν από άτομα που δεν έχουν υποβάλλει καν αίτηση. Μάλιστα ο Γ. Βασιλείου προαναγγέλλει ότι θα αναρτηθούν πίνακες με τα μόρια της κάθε αίτησης προς απόδειξη του ορθού και αμερόληπτου έργου αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου Αγρινίου.

Αναλυτικά η απάντηση του Γ. Βασιλείου:

Με λύπη πληροφορούμενος αναρτήσεις συμπολιτών σχετικά με έλλειψη θέσης τοποθέτησης βρέφους σε βρεφικό δημοτικό σταθμό μέσω αναρτήσεων στο facebook και μάλιστα με βολές εναντίον αιρετών και εργαζομένων, προς διευκρίνιση και όχι για απολογητικό λόγο, και θέλοντας να άρω οποιαδήποτε εντύπωση των δημοτών της πόλης του Αγρινίου, σας αναφέρω τα κάτωθι:

Μέσω διασταύρωσης στοιχείων προκύπτει πως οι συμπολίτες μας που διαμαρτύρονται και μάλιστα εκφράζονται απρεπώς, ενίοτε και χυδαία, δεν έχουν υποβάλει ουδέποτε αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών του Δήμου Αγρινίου.

Ως εκ τούτου είναι αναρτήσεις εντυπώσεων με σκοπό να πλήξουν τόσο τη Δημοτική αρχή, αλλά και υπαλλήλους που με την παρούσα δημοτική αρχή ουδέποτε έχει γίνει παρέμβαση στο έργο τους.

Η μόνη εντολή που έχει δοθεί και τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια, είναι έναντι των παρεχόμενων υπηρεσιών όλοι οι Δημότες του Δήμου Αγρινίου είναι ίσιοι ασχέτως πολιτικών προτιμήσεων, κοινωνικής θέσης και οικονομικού υποβάθρου.

Συνεπώς αβάσιμες, φαιδρές και ορμώμενες από θυμό δημοσιεύσεις, δεν προάγουν ούτε έργο ούτε προσφέρουν στο σύνολο, αντιθέτως προσβάλουν το έργο πρωτίστως των υπαλλήλων και των στελεχών του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγρινίου.

Για την τάξη των πραγμάτων, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγράφων στους δημοτικούς βρεφικούς παιδικούς σταθμούς θα αναρτηθούν πίνακες με τα μόρια της κάθε αίτησης προς απόδειξη του ορθού και αμερόληπτου έργου αιρετών και υπαλλήλων. Σε κάθε περίπτωση είμαστε πάντα στη διάθεσή των δημοτών. Εύχομαι στο μέλλον να εκλείψουν όμοιες στείρες δημοσιεύσεις.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο ανεμβολίαστος πελάτης «εξορίζεται», ο ανεμβολίαστος υπάλληλος σερβίρει

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr