ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ απάντηση Φαρμάκη στο «ταγκ» της Ζέτας Μακρυπούλια

Η απάντηση Φαρμάκη στο «ταγκ» της Ζέτας Μακρυπούλια

Η απάντηση Φαρμάκη στο «ταγκ» της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε ένα στόρυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχολιάζοντας την κατάσταση στοδρόμο Αγρίνιο–Καρπενήσι.Τόνισετηνεπικινδυνότητατηςσυγκεκριμένηςδιαδρομής, ενώ σχολίασε και την απουσία εργατών από τον χώρο εργασιών.

Στο στόρυ της όμως είχε κάνει «ταγκ» και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, όπως και το δήμαρχο Αγρινίου, με τον πρώτο όμως να της απαντά.

«Και δική μας θέληση είναι αυτός ο δρόμος να προχωρήσει δυναμικά. Πρόκειται για έναν δρόμο που κατασκευάζεται από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών (φαίνεται και στην ταμπέλα που αναρτήθηκε στο story) και ο οποίος μας ταλαιπωρεί όλους, εδώ και πολλά χρόνια. Γι αυτό και επισκεφθήκαμε τον υπουργό Υποδομών πριν μία εβδομάδα, ζητώντας να βάλει τέλος σε αυτό το “γεφύρι της Άρτας” και πήραμε τη δέσμευση ότι το έργο θα ξεκολλήσει γρήγορα. Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Και φυσικά, αν χρειαστεί, θα παρέμβουμε και πάλι» ανέφερε ο Νεκτάριος Φαρμάκης και πρόσθεσε : «Επίσης, προς ενημέρωση όλων, μιλήσαμε και για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, όπως και για τον δρόμο Πλστυγυάλι – Αστακός. Γιατί εμείς θέλουμε, έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, που να ξεκινάει από το Πλατυγιάλι και να φτάνει μέχρι την Λαμία. Δηλαδή τη σύνδεση του τόπου μας με την ανατολική Ελλάδα. Αυτό είναι το δικό μας όραμα».

Μάλιστα απευθυνόμενος στη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια σε περισσότερο προσωπικό τόνο διαβεβαιώνει ότι η περιφερειακή αρχή προσπαθεί να λύσει προβλήματα δεκαετιών. «Και επειδή, αγαπητή Ζέτα, κατάγεσαι από τον τόπο μας και τον αγαπάς όσο και εμείς, σε διαβεβαιώνω ότι ως νέα περιφερειακή αρχή προσπαθούμε καθημερινά να λύνουμε προβλήματα δεκαετιών. Δεν είναι εύκολο. Όμως θα γίνει. Γιατί είμαστε αποφασισμένοι. Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…»

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr