ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑπαντήσεις από την Κεραμέως προτιμά ο Γ. Βαρεμένος

Απαντήσεις από την Κεραμέως προτιμά ο Γ. Βαρεμένος

Απαντήσεις από την Κεραμέως προτιμά ο Γ. Βαρεμένος

Απαντήσεις από την Κεραμέως προτιμά ο Γ. Βαρεμένος

Διευκρινίζοντας ότι δεν υποτιμά την παρουσία του αρμοδίου υφυπουργού Άγγελου Συρίγου στη Βουλή, ο Γ. Βαρεμένος έδειξε την… προτίμησή του στη Ν. Κεραμέως.

«Τίθεται ένα ερώτημα γιατί η κυρία Υπουργός, δεν έχει έρθει εδώ στη Βουλή ποτέ να εξηγήσει τα όσα ωραία θέλει να διαπράξει στην περιφερειακή ανώτατη εκπαίδευση. Γιατί; Αφού είναι τόσο καλά αυτά που θέλει να πράξει και να διαπράξει γιατί δεν έρχεται εδώ να δρέψει δάφνες; Γιατί κρύβεται;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Γ. Βαρεμένος και πρόσθεσε ότι από την πλευρά της κυβέρνησης «επιχειρείται ένα έγκλημα κατά της περιφερειακής ανώτατης εκπαίδευσης».

Από εκεί και πέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία έκανε τη δική του σύγκριση σχέση με τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις τώρα και επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Για το νόμο Γαβρόγλου είχαμε κάνει σωρεία συσκέψεων με τη συμμετοχή των πάντων και όσων ήθελαν να συμμετάσχουν στον προβληματισμό. Εδώ «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Εδώ μετακινούμε τμήματα, συγχωνεύουμε τμήματα, εξουθενώνουμε τμήματα και τελικά καταργούμε τμήματα».

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η πρόταση – απάντηση Τριανταφυλλάκη στα δομικά προβλήματα

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr