ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗ απάντηση του Ν. Φαρμάκη στη “διάψευση” της Περιφέρειας

Η απάντηση του Ν. Φαρμάκη στη “διάψευση” της Περιφέρειας

Η απάντηση του Ν. Φαρμάκη στη “διάψευση” της Περιφέρειας

Με αφορμή την ανακοίνωση περί «διάψευσης δημοσιευμάτων» της Περιφέρειας, για τους κλειστούς δρόμους στις ορεινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, σε νέα δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Κατ’ αρχήν, θα ήταν καλό η περιφερειακή Αρχή να μην κρύβεται πίσω από υπηρεσιακούς παράγοντες ή άλλους φορείς, όπως την Τροχαία, αλλά ευθέως, έστω και μία φορά, να αναλάβει τις πολιτικές και διοικητικές ευθύνες της.

Από εκεί και πέρα, όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, αποδεικνύουν ότι υπήρξαν – και συνεχίζουν να υπάρχουν – προβλήματα στο ορεινό δίκτυο και των τριών Π.Ε. της Περιφέρειας. Και αν ο Περιφερειάρχης, ή οι συνεργάτες του, υποστηρίζουν το αντίθετο, ας απευθυνθούν απευθείας στους φορείς και τους κατοίκους των ορεινών περιοχών που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Εξάλλου, η επιπλέον προμήθεια 485 τόνων αλατιού, αποδεικνύει ότι η προετοιμασία της Περιφέρειας για την χειμερινή περίοδο ήταν ελλιπέστατη. Και κάτι ακόμα: Αν υπάρχει επάρκεια αλατιού και η συγκεκριμένη προμήθεια γίνεται για καθαρά προληπτικούς λόγους, τότε γιατί η διαδικασία γίνεται με έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και όχι με τακτική;

Η τοπική κοινωνία που αυτές τις μέρες δοκιμάζεται από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, αξίζει κάτι πολύ καλύτερο…»

Διαψεύδει η Περιφέρεια τα δημοσιεύματα περί κλειστών δρόμων στη Δυτική Ελλάδα και περί μη επάρκειας αλατιού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr