Απανθρακωμένη σορός μέσα σε αυτοκίνητο στη Λέσβο - Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε τροχαίο δυστύχημα, το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε στην περιοχή

lesvos

Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Πολυχνίτου στη Λέσβο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε προηγηθεί τροχαίο και το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες που επεκτάθηκαν σε αγροτοδασική έκταση.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από την Πυροσβεστική. Ειδικότερα, οι πυροσβέστες εντόπισαν σε αγροτικό αυτοκίνητο απανθρακωμένη σορό που αρχικά δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο άτομο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι πιθανότατα η φωτιά προκλήθηκε από ατύχημα που συνέβη όταν το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και κατέληξε σε κτήμα. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε στην περιοχή. Όπως μεταδίδεται, το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο άνδρας, μόνιμος κάτοικος Αθηνών, έμενε προσωρινά στη Νυφίδα Λέσβου.

Στη Λέσβο, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με τα επίγεια μέσα να είναι επτά, δύο ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη, και τις επίγειες δυνάμεις να απαρτίζονται από 22 πυροσβέστες και επτά οχήματα.

Αυτή τη στιγμή η φωτιά κατευθύνεται προς το ακρωτήρι του Αγίου Φωκά στο νότιο κεντρικό τμήμα της Λέσβου.

Πηγή: protothema.gr