ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑπαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στη Καρδίτσα

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στη Καρδίτσα

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στη Καρδίτσα

Η αστυνομία απαγόρευσε την “ερυθρόλευκη” οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στην Καρδίτσα για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Καρδίτσα για τις ανάγκες της 10ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ (11/12, 20:15, ΕΡΤ 3).

Οι “ερυθρόλευκοι” στο παιχνίδι της Δευτέρας δεν θα έχουν τον κόσμο της καθώς όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης BASKET LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων K.Α.Ε. Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:15΄ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Πηγή: ertsports.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ