Απαγόρευση εισόδου και αφαίρεση διαρκείας σε φίλαθλο για «λεκτική παρεκτροπή» από την ΚΑΕ Άρης

Την απόφασή τους για απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο σε φίλαθλο της ομάδας και αφαίρεση του διαρκείας που κατέχει, γνωστοποίησαν σήμερα οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Άρης.…

aris_2023

Την απόφασή τους για απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο σε φίλαθλο της ομάδας και αφαίρεση του διαρκείας που κατέχει, γνωστοποίησαν σήμερα οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Άρης.

Πρόκειται για τον υποστηρικτή του συλλόγου ο οποίος προκάλεσε επεισόδιο στην, εντός έδρας, αναμέτρηση των “κιτρινόμαυρων”, για την 20η αγωνιστική της Basket League, με αντίπαλο το Μαρούσι (10/3). Λόγω της συμπεριφοράς του ζητήθηκε από τους διαιτητές, στις αρχές της τρίτης περιόδου του παιχνιδιού, να απομακρυνθεί από τη θέση στην οποία καθόταν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea είναι διαχρονικά αντίθετη σε οποιαδήποτε συμπεριφορά φιλάθλου, η οποία εκφεύγει του φίλαθλου πνεύματος. Η ανοχή της είναι μηδενική ακόμη και στην εκφορά λόγου φιλάθλου, που δύναται να εκληφθεί ως παραβατική συμπεριφορά, έστω και εάν αυτή μπορεί να παρερμηνευτεί.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καταδικάζει απερίφραστα ακόμη και την λεκτική παρεκτροπή και οτιδήποτε μπορεί να πλήξει την ομάδα.

Για το λόγο αυτό, ανακοινώνει, την οριστική αφαίρεση του εισιτηρίου διαρκείας του φιλάθλου της ομάδας μας, ο οποίος σε κάθε περίπτωση, απομακρύνθηκε άμεσα από τους υπεύθυνους του ΑΡΗ Midea, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Μαρούσι την 10-3-2024, κατόπιν σύστασης του διαιτητή, και απαγορεύει εφεξής την είσοδό του στο “Nick Galis Hall”».

Πηγή: ertsports.gr