ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑπαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο γεφύρι της Τέμπλας

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο γεφύρι της Τέμπλας

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο γεφύρι της Τέμπλας

Tη διακοπή της κυκλοφορίας στο 32ο χλμ της Επ. Οδού Εμπεσού Ραυτόπουλου ( Γέφυρα Τέμπλας) , για τις κατηγορίες οχημάτων άνω των 3,5 Τ ( Φορτηγά – Λεωφορεία – Λοιπά οχήματα) και  την εκτροπή κυκλοφορίας αυτών μέσω της Επ. Οδού Αγρινίου – Αλευράδας – Καρπενησίου  στο 55ο χλμ αυτής ( Γέφυρα Τατάρνας) λόγω φθορών που έχουν προκληθεί στην Γέφυρα Τέμπλας , εξαιτίας  έντονων καιρικών φαινομένων ( πλημμύρες – κατολισθήσεις), αποφάσισε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Η απόφαση:

Άρθρο 1ο

Διακοπή της κυκλοφορίας για τις κατηγορίες οχημάτων άνω των 3,5 Τ ( Φορτηγά – Λεωφορεία – Λοιπά οχήματα),  στο 32ο χλμ της Επ. Οδού Εμπεσού Ραυτόπουλου ( Γέφυρα Τέμπλας) και  εκτροπή κυκλοφορίας αυτών μέσω της Επ. Οδού Αγρινίου – Αλευράδας – Καρπενησίου  στο 55ο χλμ αυτής ( Γέφυρα Τατάρνας) λόγω φθορών που έχουν προκληθεί στην Γέφυρα Τέμπλας  , εξαιτίας  έντονων καιρικών φαινομένων ( πλημμύρες – κατολισθήσεις).

Άρθρο 2ο

Η ανωτέρω ρύθμιση θα ισχύσει μέχρι την λήξη των φαινομένων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Το Α.Τ. Εμπεσού για το χρονικό διάστημα των φαινομένων αυτών και μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας , να επιτηρεί συνεχώς ανωτέρω οδικό τμήμα  αρμοδιότητάς του με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας οχημάτων.

Άρθρο 3ο

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ. και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν3861/2010.

Με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 10 του Κ.Ο.Κ. οδική σήμανση.

Άρθρο 4o

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 ( Κ.Ο.Κ.) , όπως τροποποιήθηκε και ισχύει , καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Η εφαρμογή ( εκτέλεση) της παρούσας ανατίθεται στο Α.Τ. Εμπεσού.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr