ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΑπαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Αυτά είναι τα καμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Αυτά είναι τα καμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Αυτά είναι τα καμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι της Αττικής χθες Τρίτη (28.12.2021) το βράδυ έξω από το σπίτι του. Από τις πρώτες έρευνες των Αρχών εντοπίστηκαν δύο καμένα αυτοκίνητα έξω από τον οικισμό «Φοίνικας» στα Σπάτα, τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν από τους φερόμενους ως απαγωγείς του επιχειρηματία και μετά εγκαταλείφθηκαν ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη τους.

Ο επιχειρηματίας Γ.Κ. έπεσε θύμα απαγωγής το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι του, όταν γυρνούσε από ταβέρνα στο Ίλιον, περιοχή που βρίσκεται κοντά στο κατάστημα που διατηρεί με τον αδερφό του με ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

 

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε άμεσα από τους οικείους του και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ενώ από τα πρώτα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν είναι τα καμένα αυτοκίνητα που πιθανολογούνται πως χρησιμοποιήθηκαν για την απαγωγή του επιχειρηματία και μετά κάηκαν για να μην αφήσουν ίχνη οι δράστες.

Ήδη έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια ο αδερφός και η γυναίκα του θύματος. Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας, μαζί με τον αδερφό του, είχε καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχε δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς το 2020 στο κατάστημα με τα ανταλλακτικά.

Πηγή: newsit.gr

Covid Free Wallet – Ποια προβλήματα οφείλονται στη λειτουργία της εφαρμογής – Που οφείλονται

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr