ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑπ. Κατσιφάρας: Τα βλέμματά μας, σταθερά στο Αιγαίο, την Θράκη και την Κύπρο

Απ. Κατσιφάρας: Τα βλέμματά μας, σταθερά στο Αιγαίο, την Θράκη και την Κύπρο

Απ. Κατσιφάρας: Τα βλέμματά μας, σταθερά στο Αιγαίο, την Θράκη και την Κύπρο

 «Η Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο κλιμακώνεται μεθοδικά – απροκάλυπτα και επικίνδυνα με την Ευρωπαϊκή – Διεθνή Κοινότητα και θεσμούς να περιορίζονται σε συνήθεις καταδικαστικές ανακοινώσεις -νουθεσίες και μελλοντικές υποσχέσεις για μέτρα» σημειώνει ο Απ. Κατσιφάρας με αφορμή τη συνεχιζόμενη ελληνοτουρκική κρίση.

Και προσθέτει : «Η κυβέρνηση δείχνει να στέκεται αμήχανη και άτολμη με τον λαό στην γωνία φοβισμένο και απαθή από τις δοκιμασίες της πανδημίας των συνεπειών της κρίσης και το κυριότερο την έλλειψη αισιοδοξίας για το αύριο.Το σχέδιο “γαλάζια πατρίδα” του “Σουλτάνου” πρέπει να αποδομηθεί και να ανακοπεί άμεσα πριν διαμορφώσει ποιο δυσμενή γεωπολιτικά δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο».

Μάλιστα ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας υπογραμμίζει ότι «ο δρόμος του συμβιβασμού μέσω της ανοχής στην προκλητικότητα είναι επικίνδυνος για την εδαφική και εθνική ακεραιότητα και πιο επικίνδυνο είναι η επανάληψη του “τι άλλο να κάνουμε’’».

«Είναι η ώρα για μια νέα Ισχυρή Εθνική Λαϊκή Ενότητα. Κόμματα, Λαός και Κυβέρνηση όλοι μαζί πάνω σε έναν μόνο άξονα. Είμαστε, χώρα, Ειρηνική – Δημοκρατική – Ελεύθερη και Περήφανη με ατσαλένια αποφασιστικότητα. Δεν ξεχνούμε ότι η αμυντική γραμμή και το εθνικό συμφέρον είναι ενιαίο, όπως, και το χρέος στην Ιστορία είναι κοινό για όλους μας» καταλήγει ο Απ. Κατσιφάρας στο σχόλιό του μέσω των social media.

Εφημερίδα Συνείδηση

Ερώτηση Βελόπουλου για τη σήραγγα του Αγίου Ηλία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr