ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑπ. Κατσιφάρας: Ο Φαρμάκης δεν έχει όραμα και στρατηγική για την Περιφέρεια

Απ. Κατσιφάρας: Ο Φαρμάκης δεν έχει όραμα και στρατηγική για την Περιφέρεια

Απ. Κατσιφάρας: Ο Φαρμάκης δεν έχει όραμα και στρατηγική για την Περιφέρεια

Καταπέλτης ο Απ. Κατσιφάρας για τα δύο πρώτα χρόνια της Περιφερειακής Αρχής στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Δυτικά Fm 92,8»

Ολομέτωπη επίθεση προς την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτ. Φαρμάκη εξαπέλυσε με όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Δυτικά Fm 92,8» ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο πρώην Περιφερειάρχης μιλώντας στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» με το Δημήτρη Παπαδάκη έκανε το δικό του απολογισμό για τα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής στο πρώτο μισό της θητείας της. «Δεν φαίνεται να έχει ένα όραμα για τον τόπο ο νέος Περιφερειάρχης.

Ο κ. Φαρμάκης ενώ είναι σε μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία, έχασε χρόνο, χάνει χρόνο και δεν απαντά στο κυρίαρχο ερώτημα ποια είναι η πολιτική του στρατηγική, που θέλει να πάει την Περιφέρεια αύριο το πρωί» είπε χαρακτηριστικά ο Απ. Κατσιφάρας και έφερε ως παράδειγμα την «αστοχία» στο πρόγραμμα της επιχειρηματικότητας.

«Εγώ ακούω «όλα από την αρχή» και βλέπω τίποτα. Το μόνο που εκτελείται σήμερα είναι το πρόγραμμα Κατσιφάρα. Χαίρομαι που συνεχίζεται το δικό μας πρόγραμμα. Το ζήτημα για το κ. Φαρμάκη είναι ότι δεν έχει όραμα, σχέδιο, μια στρατηγική για το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» κατέληξε ο Απ. Κατσιφάρας.

 

Δημήτρης Παπαδάκης – Εφημερίδας “Συνείδηση” 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: 

Κορονοϊός: 28 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία – 2.322 σε όλη την χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr