Το έκαναν κι αυτό στον Α.Ο. Αγρινίου : "έφαγε" 7 βολές σε νεκρό χρόνο !

Μπορεί να είναι η πιο σπάνια φάση που έχει γίνει ποτέ σε γήπεδο μπάσκετ. Σίγουρα μία από αυτές, με τον αγώνα Καβάλας – A.O. Αγρινίου να περνάει στην ιστορία του αθλήματος.

kavala-arinio-tablo-770x480

Μπορεί να είναι η πιο σπάνια φάση που έχει γίνει ποτέ σε γήπεδο μπάσκετ στον αγώνα Καβάλας – A.O. Αγρινίου με τους Αγρινιώτες να αναρωτιούνται τι άλλο θα δουν από τους διαιτητές φέτος!

Όχι μόνο επειδή χθες παίχτηκε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα αφού στην ανάπαυλα του πρώτου πριν από 14 μέρες είχε υπάρξει πρόβλημα με μπασκέτα, όχι επειδή χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να κριθεί, αλλά επειδή σε χρόνο μηδέν εκτελέστηκαν εφτά βολές από τους γηπεδούχους και μπήκαν όλες, κάνοντας το 81-88 σε 88-88!

Με τον Φίσερ να έχει κάνει το 81-88 για το Αγρίνιο στα 9’’, η Καβάλα πήγε να κάνει μια τελευταία επίθεση και ο Λότον των φιλοξενούμενων… την παρεξήγησε. Έγινε ένα άσχημο πέσιμο στο παρκέ του Πουλιανίτη με τον Αμερικανό ο οποίο σηκώθηκε έξαλλος, απειλήθηκε συμπλοκή και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, οι διαιτητές (Ταρενίδης, Αγραφιώτης, Δέλλας) έκαναν σύσκεψη για κάνα πεντάλεπτο να βγάλουν άκρη τι θα δώσουν.

Ο Λότον αποβλήθηκε, η Καβάλα σούταρε τέσσερις βολές από ντισκαλιφιέ και κάτι τεχνικές ποινές του πάγκου του Αγρινίου που είχε μπει μέσα για να ηρεμήσει τον παίκτη του και το κυριότερο, από το μηδέν το χρονόμετρο πήγε στο ένα δευτερόλεπτο.

Ο Τζόνσον που είχε βάλει τις τέσσερις βολές και είχε κάνει το 85-88, πήρε τη μπάλα μετά την επαναφορά σηκώθηκε αμέσως για τρίποντο και ο Φίσερ του έκανε φάουλ. Άλλες τρεις βολές, μέσα και αυτές, με τον Τζόνσον να έχει 7/7 σε χρόνο (σχεδόν) μηδέν και το ματς παράταση στο 81-88.

Μέχρι και το μηχάνημα της στατιστικής έπαθε… κοκομπλόκο, έχοντας βγάλει αρχικά τελικό το 81-88 αφού είχε μηδενίσει το ρολόι και τελικά περνώντας στις παρατάσεις χωρίς ακόμα και σήμερα να φαίνονται πουθενά οι βολές του Τζόνσον. Δείτε το απίστευτο φινάλε μετά το 1’40’’50’’ του βίντεο, σημείο όπου ο Φϊσερ πάει να εκτελέσει τις δύο βολές για το 81-88.