ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΑ.Ο. Αγρινίου: Να πετύχουμε περισσότερα πράγματα που θα έχουν οφέλη και για την πόλη του Αγρινίου (φωτο + video)

Α.Ο. Αγρινίου: Να πετύχουμε περισσότερα πράγματα που θα έχουν οφέλη και για την πόλη του Αγρινίου (φωτο + video)

Α.Ο. Αγρινίου: Να πετύχουμε περισσότερα πράγματα που θα έχουν οφέλη και για την πόλη του Αγρινίου (φωτο + video)

Στην συνάντηση της Παρασκευής του Α.Ο Αγρινίου με φορείς τη πόλης εκφράστηκε η επιθυμία να πετύχει η ομάδα ακόμα περισσότερα πράγματα, γεγονός που θα έχει πολλαπλά οφέλη και για την πόλη του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα:

Την πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας χρονιάς είχαν το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τα μέλη της διοίκησης της ομάδας μας με φορείς της πόλης. Οι άνθρωποι της ομάδας μας ανέπτυξαν το πλάνο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τονίζοντας ότι χρειάζεται ένα διευρυμένο συμβούλιο και αρκετοί συμπαίκτες όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι αλλά και στο οργανωτικό.

Το λόγο πήραν κατά σειρά ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Λίνος Μπλέτσας, η Υπεύθυνη Αθλητικών τμημάτων της Γ.Ε. Αγρινίου Αγγελική Κουτσούκη, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σωκράτης Κωστίκογλου, ο Αντιδήμαρχος και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας Σπύρος Φλώρος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος, ο Πρόεδρος του Γ.Α.Σ. Αγρινίου και Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Καψάλης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Γκρίζης, ο υπεύθυνος του φροντιστηρίου “Πρωτοπορία” Παναγιώτης Κόκκαλης, ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας μας και ταμίας του Συλλόγου Νεκτάριος Σαπλαούρας, ο γιατρός της ομάδας μας και Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Αραχωβίτης και ο πρώην Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας Θόδωρος Καββαδίας.


Όλοι τους τόνισαν πως θα βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, ο καθένας από τη θέση του και πως επιθυμία τους είναι να μπορέσει ο Α.Ο.Α. να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο σε όλα τα επίπεδα.
Ξεκαθαρίστηκε ακόμα πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, ενώ θα υπάρξουν και νέοι κύκλοι επαφών με συγκεκριμένα πλάνα, για να τρέξουν όλα τα θέματα που αφορούν την επόμενη σεζόν.
Από την πλευρά της ομάδας μας την εισήγηση για τη συζήτηση έκαναν οι Αντιπρόεδροι Νίκος Καρβελάς και Νίκος Τσιαμάκης και ο Γενικός Αρχηγός Μανώλης Περιβόλας, το παρόν έδωσε ο Αλέξης Γουργουλίτσας, ενώ λόγω ατυχήματος δε μπόρεσε να βρεθεί στη συνάντηση ο Πρόεδρος Θανάσης Κόκκιος.


Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την αρχική εισήγηση του Νίκου Καρβελά και του Μανώλη Περιβόλα.

Παναιτωλικός: Τρεις για ανανέωση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ