ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑΟ Αγρινίου: Αρωγός ο Πάνος Κόκκαλης των φροντιστηρίων “Πρωτοπορία” στην προσπάθεια της νέας περιόδου

ΑΟ Αγρινίου: Αρωγός ο Πάνος Κόκκαλης των φροντιστηρίων “Πρωτοπορία” στην προσπάθεια της νέας περιόδου

ΑΟ Αγρινίου: Αρωγός ο Πάνος Κόκκαλης των φροντιστηρίων “Πρωτοπορία” στην προσπάθεια της νέας περιόδου

Τον Πάνο Κόκκαλη, καθηγητή και μέτοχο των φροντιστηρίων “Πρωτοπορία” καλωσορίζει ο ΑΟ Αγρινίου κάνοντας γνωστή τη μεταξύ τους συνεργασία.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 22 σε μια συνάντηση που είχαμε με φορείς της πόλης και ανθρώπους του μπάσκετ της πόλης μας, είχαμε ξεκαθαρίσει πως στην προσπάθεια που γίνεται δεν περισσεύει κανείς.

Είχαμε τονίσει πως δε βρισκόμαστε εδώ για να διατηρούμε αξιώματα και τιμητικούς τίτλους και πως δεν έχει καμία σημασία η θέση που κατέχουμε μέσα στο διοικητικό συμβούλιο.

Είναι σαφές πως αυτή είναι η επιθυμία μας και το όραμά μας για την ομάδα μας. Να διευρυνθεί και να αγκαλιαστεί α0πό το σύνολο της κοινωνίας. Να βρεθούν “συμπαίκτες” που θα έχουν σαν αφετηρία την αγάπη τους για το μπάσκετ και για την ομάδα της πόλης μας.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως τη νέα χρονιά θα βρίσκεται μαζί μας ο καθηγητής και μέτοχος του φροντιστηρίου ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Πάνος Κόκκαλης.

Ο Πάνος είναι παλιός αθλητής του μπάσκετ και όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αγρίνιο βρίσκεται κοντά σε όλες τις ομάδες. Είναι ένας λάτρης του αθλήματος και με γνώμονα την αγάπη του για αυτό βοηθάει την προσπάθεια των ομάδων.

Σε συνάντηση που είχαμε μαζί του μας εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί ακόμα πιο κοντά σε εμάς και να είναι αρωγός στην προσπάθεια της νέας περιόδου και το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Στην “οικογένειά” μας ανήκει όλα αυτά τα χρόνια. Όμως πλέον όντας πιο κοντά τον καλωσορίζουμε σε άλλο πόστο και είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία μας θα είναι άψογη και η προσφορά του θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα.

Αγρίνιο: Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Γεωργία Νταγάκη σε μια συναυλία γεμάτη πάθος και αλήθεια στις 7 Ιουλίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ