ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΆντζελα Δημητρίου – Γρηγόρης Εκμαλιάν: «Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ θα βγει το σπίτι στον αέρα, εγγυήτρια είναι η Όλγα»

Άντζελα Δημητρίου – Γρηγόρης Εκμαλιάν: «Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ θα βγει το σπίτι στον αέρα, εγγυήτρια είναι η Όλγα»

Άντζελα Δημητρίου – Γρηγόρης Εκμαλιάν: «Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ θα βγει το σπίτι στον αέρα, εγγυήτρια είναι η Όλγα»

«Αναγκάζομαι να λέω πράγματα που δεν πρέπει να πω», λέει ο Γρηγόρης Εκμαλιάν.

Στον αέρα της εκπομπής «Fay’s Time» βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, προκειμένου να μίλησει για τον χαμό που επικρατεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ του ζευγαριού και της Άντζελας Δημητρίου.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη στην εκπομπή, που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, υπάρχει μια υποχρέωση 50.000 ευρώ, που αν δεν πληρωθεί, τότε θα κινδυνεύσει το σπίτι της οικογένειας, στο οποίο εγγυήτρια είναι η Όλγα Κιουρτσάκη.

«Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ …χθες, υπάρχει κίνδυνος να βγει το σπίτι στον αέρα και εγγυήτρια στο σπίτι είναι η Όλγα. Αναγκάζομαι να λέω πράγματα που δεν πρέπει να πω, αλλά προκειμένου να υποστηρίξω την αλήθεια, πρέπει να πω την αλήθεια», είπε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν…

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ