Άντζελα Δημητρίου: “Δεν γινόταν, έπρεπε να σταματήσω”

Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις μετά την ξαφνική αποχώρησή της από το J2US, αναφέροντας για άλλη μία φορά τον λόγο που την οδήγησε να φύγει…

dimitriou1703

Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις μετά την ξαφνική αποχώρησή της από το J2US, αναφέροντας για άλλη μία φορά τον λόγο που την οδήγησε να φύγει απρόσμενα από το σόου.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Από τη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους» είπε η Άντζελα Δημητρίου.

«Θέλω να πω ότι δε γινόταν διαφορετικά, έπρεπε να σταματήσω. Σας αγαπώ πολύ, αλλά θέλω να με καταλάβετε, να κατανοήσετε αυτά που λέω. Εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο, περάσαμε τέλεια αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μείνω άλλο… Να είμαστε καλά και να βρω κι εγώ το κουράγιο να επιστρέψω κοντά σας. Σας αγαπώ πολύ» είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Πηγή: zappit.gr