ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΑντίρριο: Η πολιτική προστασία έστελνε μηνύματα και την ίδια ώρα κάποιος “κάρφωνε” για να σταματήσουν οι εργασίες καθαρισμού (video)

Αντίρριο: Η πολιτική προστασία έστελνε μηνύματα και την ίδια ώρα κάποιος “κάρφωνε” για να σταματήσουν οι εργασίες καθαρισμού (video)

Αντίρριο: Η πολιτική προστασία έστελνε μηνύματα και την ίδια ώρα κάποιος “κάρφωνε” για να σταματήσουν οι εργασίες καθαρισμού (video)

Την ώρα που ο δήμος Ναυπακτίας καθάριζε τα φρεάτια και τις διόδους των όμβριων υδάτων προς τη θάλασσα στην παραλία του Αντιρρίου κάποιος έκανε καταγγελία στο λιμεναρχείο για να σταματήσει τις εργασίες.

Στο σημείο βρισκόταν και ο Γιώργος Παπαδόπουλος πρόεδρος της κοινότητας που μαζί με το τμήμα πρασίνου του δήμου φύτευαν δέντρα με στόχο να αλλάξουν την παραλία του Αντιρρίου και με έκπληξη είδε το περιπολικό του λιμενικού σώματος να σταματά για έλεγχο.

Ο έλεγχος έγινε και οι εργασίες συνεχίστηκαν κανονικά. Όμως κάποιοι συνεχίζουν να βάζουν τρικλοποδιές στην προσπάθεια που γίνεται για την προστασία των πολιτών, κάποτε όμως οι μάσκες πρέπει να πέσουν.

* φωτογραφία αρχείου 

nafpaktianews.gr

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο GOLDEN EXPOO LIVE – Ανοικτή πρόσκληση στις επιχειρήσεις

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ