Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Γ. Παπαναστασίου

Στο νέο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) επανεκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, καθώς στις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη το Σάββατο συγκέντρωσε 171 ψήφους και κατατάχθηκε τρίτος μετά τον επικεφαλής Λάζαρο Κυρίζογλου

417480652_798336255663084_798016609539526403_n

Στο νέο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) επανεκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, καθώς στις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη το Σάββατο συγκέντρωσε 171 ψήφους και κατατάχθηκε τρίτος μετά τον επικεφαλής Λάζαρο Κυρίζογλου και το δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρήγόρη Κωνσταντέλλο.

Σήμερα το απόγευμα το νέο ΔΣ της ΚΕΔΕ συγκροτήθηκε για πρώτη φορά σε Σώμα και όπως αναμένονταν εξέλεξε πρόεδρό του το Λάζαρο Κυρίζογλου, από την πλευρά του οποίου προτάθηκαν ως αντιπρόεδροι της ΚΕΔΕ ο Γρ. Κωνσταντέλλος και ο Γ. Παπαναστασίου, οι οποίοι και εκλέχθηκαν ως α’ και β’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο ο Δήμαρχος Αγρινίου διετέλεσε ως μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ.

Από τη Δυτική Ελλάδα αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΓΣ ως μέλη στο νέο ΔΣ της ΚΕΔΕ εκλέχθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος από την παράταξη του Χάρη Δούκα.