ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ ο Κώστας Κουμπουλής

Αγρίνιο: Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ ο Κώστας Κουμπουλής

Αγρίνιο: Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ ο Κώστας Κουμπουλής

Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου ο Κώστας Η. Κουμπουλής, μετά από πρόταση που δέχθηκε από τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου

Η σχετική ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook έχει ως εξής:

Ύστερα από πρόταση του Δημάρχου μας κου Γιώργος Παπαναστασίου προτάθηκα από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αγρινίου Θύμιο Γρίβα για την θέση Αντιπροέδρου στην εν λόγω επιχείρηση, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Από αυτή την θέση θα δώσω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε το πολύτιμο αγαθό, το νερό, που η φύση μας δίνει απλόχερα να φτάνει απρόσκοπτα εν αφθονία και ποιότητα στα σπίτια μας.
Σε συνεργασία με τον δήμαρχο μας Γιώργο Παπαναστασίου, τον πρόεδρο της επιχείρησης Θύμιο Γρίβα, τα μέλη της διοίκησης και τους εργαζόμενους θα συμβάλλω στην ολοκλήρωση εμβληματικών έργων όπως την αποπεράτωση του αγωγού μεταφοράς νερού από τον Αχελώο στο Αγρίνιο, την συνέχιση του αγωγού ύδρευσης της Μακρυνείας, της ολοκλήρωσης αποχέτευσης των παρατριχώνιων οικισμών και άλλες παρεμβάσεις οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται.
Συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα στο Δήμο μας με τον δήμαρχο μας Γιώργο Παπαναστασίου τα οποία αποδίδουμε στους συνδημότες μας.

Κώστας Η. Κουμπουλής
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημάρχου Αγρινίου
Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΑ Αγρινίου

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας στη Δυτική Ελλάδα – Πώς θα κινηθούν τα έντομα φαινόμενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ