ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΗ Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στις εργασίες καταπολέμησης κωνοποειδών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στις εργασίες καταπολέμησης κωνοποειδών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στις εργασίες καταπολέμησης κωνοποειδών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Τις εργασίες καταπολέμησης κωνοποειδών με τη χρήση DRONES στην περιοχή πλησίον της αερολέσχης Μεσολογγίου, παρακολούθησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, αναγνωρίζοντας την μεγάλη σημασία του έργου.

Ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος που αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση και καταπολέμηση του πληθυσμού των κωνοποειδών στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας από την εταιρεία ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Ειδικότερα, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας αναφέρθηκε στην μεθοδολογία της καταπολέμησης, στα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιούνται, όπως επίσης στην εν γένει πορεία του έργου και τις επιχειρησιακές δυσκολίες του. Ιδιαίτερα τονίστηκε ότι περιοχές που βρίσκονται σε υγροτοπικά συστήματα κατά μήκος της ακτογραμμής, παράγουν καθ’ όλη τη διάρκεια των εαρινών, θερινών και φθινοπωρινών μηνών σημαντικούς πληθυσμούς προνυμφών κουνουπιών, γι αυτό και απαιτείται η εντατική και συστηματική καταπολέμησή τους.

Νέα τηλεφωνική απάτη στο Αγρίνιο – Απέσπασαν από επιχειρηματία 6.000 ευρώ!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr